27 Kasım günü amazon.com.tr adresinden LG marka televizyon sipariş ettim ancak kargoşirketinin 1 Aralık günü getirdiği ürün televizyon yerine halı yıkama makinesiydi? Ürünü teslim almayıp kurye arkadaşa da durumu belirttim. Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ürün kendilerine ulaştığında, kartıma ücret iadesi gerçekleştirileceği ve aynı ürünü tekrardan fiyatı artmış haliyle satın almam gerektiği söylendi. Satın alma gerçekleştikten sonra aradaki fark tekrardan kartıma iade edilecekmiş. Diğer sitelerle ilgili şikayetlerden sonra Amazon'un ismine güvenerek alışveriş yaptık ancak sanırım hata etmişiz. Bundan sonra kendilerini tekrar kullanır mıyım bilmiyorum.
27 Kasım günü amazon.com.tr adresinden LG marka televizyon sipariş ettim ancak kargo şirketinin 1 Aralık günü getirdiği ürün televizyon yerine halı yıkama makinesiydi? Ürünü teslim almayıp kurye arkadaşa da durumu belirttim. Amazon müşteri hizmetleriyle görüştüğümde ürün kendilerine ulaştığında, kartıma ücret iadesi gerçekleştirileceği ve aynı ürünü tekrardan fiyatı artmış haliyle satın almam gerektiği söylendi. Satın alma gerçekleştikten sonra aradaki fark tekrardan kartıma iade edilecekmiş. Diğer sitelerle ilgili şikayetlerden sonra Amazon'un ismine güvenerek alışveriş yaptık ancak sanırım hata etmişiz. Bundan sonra kendilerini tekrar kullanır mıyım bilmiyorum.