11/11/2020 çarşamba akşamı kampanyadan faydalanarak Philips marka televizyon satın aldım. Siparişim erken gelsin diye bir de öncesinde Amazon Prime satın aldım. Teslimat seçenekleri kısmında Prime teslimat göremedim ve tek seçenek olan Standart Teslimat seçeneğini işaretledim. Buna göre en fazla 3 iş günü içerisinde kargoya verilmesi gerekiyordu. 16/11/2020 pazartesi günü siparişimin hala kargoya verilmemesi üzerine müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Sistemsel bir hata olduğunu ve siparişimin işleme hiç alınmadığını söylediler. Bunun üzerine kendileri şu an gerekli birimlere durumu ilettiklerini belirttiler. Bugün 17/11/2020 salı günü. Siparişim hala kargoya verilmemiş gözüküyor. Satıcısı Amazon olan bir ürünstokta gözükmesine rağmen nasıl siparişin üzerinden neredeyse 1 hafta geçmesine rağmen hala kargoya verilemiyor?
11/11/2020 çarşamba akşamı kampanyadan faydalanarak Philips marka televizyon satın aldım. Siparişim erken gelsin diye bir de öncesinde Amazon Prime satın aldım. Teslimat seçenekleri kısmında Prime teslimat göremedim ve tek seçenek olan Standart Teslimat seçeneğini işaretledim. Buna göre en fazla 3 iş günü içerisinde kargoya verilmesi gerekiyordu. 16/11/2020 pazartesi günü siparişimin hala kargoya verilmemesi üzerine müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Sistemsel bir hata olduğunu ve siparişimin işleme hiç alınmadığını söylediler. Bunun üzerine kendileri şu an gerekli birimlere durumu ilettiklerini belirttiler. Bugün 17/11/2020 salı günü. Siparişim hala kargoya verilmemiş gözüküyor. Satıcısı Amazon olan bir ürün stokta gözükmesine rağmen nasıl siparişin üzerinden neredeyse 1 hafta geçmesine rağmen hala kargoya verilemiyor?