24 Kasım tarihinde arkadaşlarımla birlikte aynı ekran kartını almıştık daha sonra onların kartları teslim edildi ve bana kargoda oluşan sorun nedeniyle ürününüz iade edildi diye bildirim geldi. Üzerinden epey ®zaman geçmesine rağmen ürünün ücreti hala hesabıma iade edilmedi ve ben bir daha asla o fiyata o ürünü alamayacağım arkadaşlarıma gelip de bana gelmemesi de ayrı bir olay aynı ürünü aldık. Aynı yerde yaşıyoruz. Benim kargodan dolayı sıkıntı oluyor. Çok hevesle almıştım bir daha asla o fiyata bulamayacağım param ® da hala geri yatmadı. Durumla ilgili tarafıma dönüş yapılmasını ve mağduriyetimin karşılanmasını istiyorum
24 Kasım tarihinde arkadaşlarımla birlikte aynı ekran kartını almıştık daha sonra onların kartları teslim edildi ve bana kargoda oluşan sorun nedeniyle ürününüz iade edildi diye bildirim geldi. Üzerinden epey ® zaman geçmesine rağmen ürünün ücreti hala hesabıma iade edilmedi ve ben bir daha asla o fiyata o ürünü alamayacağım arkadaşlarıma gelip de bana gelmemesi de ayrı bir olay aynı ürünü aldık. Aynı yerde yaşıyoruz. Benim kargodan dolayı sıkıntı oluyor. Çok hevesle almıştım bir daha asla o fiyata bulamayacağım param ® da hala geri yatmadı. Durumla ilgili tarafıma dönüş yapılmasını ve mağduriyetimin karşılanmasını istiyorum