Bir ürün satın aldım. İlk siparişim idi. Bir şans vermek istemiştim. Ancak çalıştıkları AgtKurye firması ürünümü teslim etmedi. İki gün evde olmama rağmen ilgili adreste bulunmadığından dolayı iadeye göndermişler. Oysa ki geçen süre zarfında defalarca konuşmuştum kurye ne zaman gelecek diye. Bu soruna çözüm bulmaya yanaşmamaları da çok garip geldi.
Bir ürün satın aldım. İlk siparişim idi. Bir şans vermek istemiştim. Ancak çalıştıkları Agt Kurye firması ürünümü teslim etmedi. İki gün evde olmama rağmen ilgili adreste bulunmadığından dolayı iadeye göndermişler. Oysa ki geçen süre zarfında defalarca konuşmuştum kurye ne zaman gelecek diye. Bu soruna çözüm bulmaya yanaşmamaları da çok garip geldi.