Özkan
13 Eylül 01:13

Amazon.com üzerinden 2 adet ürün aldım. Ürünler kolay gelsin kargo firması ile 27.08.2028 20:26 da teslim edildi şeklinde bilgilendirme mesajı aldım. Fakat özel bir şirkette çalışıyorum ve 18:00 sonrası ürün teslimi mümkün değil.

Yinede aksam vardiyasındaki güvenlik arkadaşlara sordum, şirketin kargo alım bölümlerine baktırdım, çevre şirketlerin kargo bölümlerine baktım. Yetmedi çalıştığım şirketin güvenlik kamerası kayıtlarına baktım. Ürünler hiç teslim edilmemiş.

1 hafta sonra aynı sektördeki hizmet veren başka bir firmanın çağrı merkezinden bana mesaj bırakılmış. Tabi oradaki arkadaşların dikkati ve ilgisi ile. Ürünler aynı sektördeki, aynı ilçedeki farklı bir firmaya teslim edilmiş.

Bu 1 haftada kolay gelsin'e defaten kayıt bıraktım, WhatsApp kanalıyla yazdım. Kargoyu teslim almadım diye...

Kargoyu bulup, yanlış bırakılan adresten alınmasını ve ücret iade sürecimi başlatmalarını talep ettim. 2 gündür ses seda bilgi SMS yok.

Acilen ücret iadesi bekliyorum. Bu tip hareketler tüketiciye, ürün satıcısına zarar veriyor. Lnet olsun tek kelimeyle.

Amazon, Başka Firma Ürün Para İadesini 12 Gündür Yapmıyor

Şeyda
28 Nisan 10:22

Amazon Hatalı Ürün Teslimi Ve Çözümsüz İletişim!

Ahmet
07 Aralık 2023 15:02