Aziz
08 Ağustos 01:04

17 Temmuz'da Prime Day indirimlerinden faydalanarak Türkiye içinden ürün siparişi verdim. Yoğunluktan dolayı gecikme olabileceğini biliyordum, ancak böyle bir durumu tahmin etmemiştim.

Bir hafta geçti ve hala kargoya verilmemişti. Müşteri hizmetlerini aradım, ürünün depoda hazır olduğunu ancak kargo araçlarında yoğunluk yaşandığını söylediler. İlgilenen arkadaş, kargo için öncelik talebinde bulundu.

Beş gün sonra ürün hala kargoya verilmemişti. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım, ürünün kargoya verildiği ancak sistemde henüz görünmediği söylendi. Ancak günler geçmesine rağmen ürünüm hala kargoya verilmemişti. Durumu tekrar müşteri hizmetlerine ilettim. Bu kez ürünün stokta olmadığı söylendi. Şaşırdım çünkü ben sipariş verdiğimde ürün stoktaydı, daha sonraki gün tükenmişti. İlgilenen kişi üst birime iletileceğini belirtildi.

Üçüncü aramamdan iki gün sonra ürün nihayet kargoya verildi. Cuma günü kargoya verildiği için hafta sonu araya girdi ve Aras Kargo ürünü Ankara'dan Ankara'ya beş günde teslim edebildi.

Sonunda koltuğuma ulaştım ancak kurulumu yaptıktan sonra ürünün kusurlu olduğunu fark ettim. Müşteri hizmetlerini tekrar aradım. Ürünü yenisiyle değiştirebileceklerini veya kusurlu ama kullanılabilir durumda ise %15 iade yapabileceklerini söylediler. Ben de değişim istedim çünkü %15 indirim yeterli değil ve ürünün kusurlu haliyle zamanla daha fazla hasar göreceği aşikardı.

Sonuç olarak, 17 Temmuz 2024'te verdiğim sipariş 7 Ağustos 2024'te kusurlu olarak elime ulaştı. Koltuğu kurduğum için amortisörü çıkaramıyorum ve çıkarırken zarar görmesinden endişeliyim. Alt mekanizmaları ayıramadığım için kutusuna sığmıyor ve değişim için geldiklerinde bu durum sorun yaratacak gibi görünüyor. Bir sıkıntı olmasa da yeni gönderilecek ürünün ne zaman geleceği muamma

Birkaç yıllık Prime üyesiydim ve genellikle Amazon'u tercih ederdim, ancak bu sipariş Amazon'a olan güvenimi sarstı. Artık ufak tefek şeyler dışında Amazon'dan sipariş vermeyi düşünmüyorum.

Ürünün kusuru, yaslanma yerini ayarlayan mekanizmanın yamuk olması. Bu durum, kullanım zorluğu yaratıyor ve mekanizmanın kolu doğrudan koltuğun kumaşına zarar veriyor.

Ürünün sadece değiştirilecek olması kesinlikle müşteri memnuniyetimi sağlamıyor. Son 1 ayım yoğun geçiyordu, üstüne sağlık sorunlarımdan dolayı hastaneyle uğraşmam gerekti. Ayrıca bu siparişi takip edip sorunlarıyla uğraşmak benim için cidden bunaltıcı bir deneyim oldu. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Ürüne ait Sipariş No 403-3669834-6773123

Utku