Daha önce Spor ve fotoğraf bölümünden birden fazla ürün aldığım için, bu kategorilerden banlandım bir daha alışveriş yapamıyorum. Ben kimseden zorla mal almıyorum madem alım limiti var baştan belirleyin 1 adetten fazla satılamasın. Ürünü uygun fiyata bulduysam ve sende satıyorsan 3 tane bot alır 10 sene giyerim kimse karışamaz. Bu kuralın bir an önce değişip 1 adet siparişten sonrakileri iptal etmeli sistem eğer bu konuda bir sınır belirliyorsanız. Siz direk komple kategoriyi banlıyorsunuz hiç ürün satmıyorsunuz.