Başlattığım iade işlemleri sırasında problem yaşıyorum. Ürünü tarafınıza gönderdim, iadenin yapılacağı kartın (yani geçtiğimiz yıl ürünü satın alırken kullandığım kartın) iptal olduğunu söylememe rağmen para iadesinin oraya yapıldığını öğrendim. Oysa cuma günü yapmış olduğum görüşmelerde siteniz üzerinden yeni kart tanımlarsam iadenin oraya yapılabileceği söylenmişti. Şimdi olmayan bir karta ve hesaba yapılan iadeyi nasıl alacağımı öğrenmek istiyorum. Lütfen bu işi gün içerisinde çözelim.
Sipariş No. 404-*************41
Uğurcan Yıldırım