Bir de çekim yapılırken bunlar farkına varıyor hesap uzmanları da siparişleri gizliyorlar gizlemeseler direk provizyondayken iptal edeceğiz ürünü sizin ki yine iyiymiş benim 600 TL' nin 40 TL si iade edildi...
IYZICO-AMAZON.com.tr tarafından kredi kartımdan 19 Ekim 2020 tarihinde bilgim ve isteğim dışında iki kez para çekilmiştir. Çekilen miktarlar 585,23 TL ve 19,89 TL olmak üzere topl 605,12 TL'dir. Bu konuyla ilgili müşteri hizmetleri ile iki kez telefonda görüşüp bu çekimin neden yapıldığını öğrenmek istedim ama hiçbir bilgi alamadım. Beni sonra arayacaklarını söylediler ama aramadılar. 20 Ekim tarihinde hesabıma 565,34 TL iade edildi ama bu tutar çekilen tutardan daha az. Bu yaşadıklarımdan sonra Amazon Türkiye'ye güvenimi tamamen kaybettim. Amazon Türkiye'den alışveriş yaparken kullandığım kredi kartı bilgilerim bilgim dışında nasıl kullanılır anlayabilmiş değilim.