Amazon.com ve Carrefour SA mağazasından alınan Amazon hediye kartında hesabımda toplam 4300 TL lik hediye çeki yüklenmiştir. Fakat Amazon hesabımdan hiçbir şekilde şahsıma kesilecek faturaya ürün aldırmayıp siparişlerimi iptal etti. Bende amazon.com.tr müşteri hizmetlerini arayıp paramın iadesini istedim. Neyse 3000 TL ücreti iade ettiler kalan 1300 TL iade edilmiyor nedeni sistemde gözükmüyormuş çünkü o hediye kartları Carrefour SA'dan alınmış amazon.com hesabımı keyfine göre sıfırlayıp beni mağdur etti. 2.5 aydır paramı amazon.com.tr alamıyorum bu konu çözülmezse bu hafta Tüketici Hakem Heyetine verip savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.