Amazon "heco victa Prime 702 espresso 1 çift hoparlör" siparişi verdim. Satıcısı Amazon germany'ydi yani ürünyurt dışından geliyor. Gümrüğü ve kargosu 1000 TL'nin üzerinde. Hoparlör 1 ay sonra elime ulaştı ama "tek" olarak. Başlığında çift yazmasına rağmen. Bunu Amazon .com.tr müşteri hizmetlerine bildirdim 3 defa size dönüş yapılacak dendi hiçbir dönüş yapılmadı. Tek söylenen şey iade edebilirsiniz. Tek bir hoparlör benim hiçbir işime yaramaz. Ürüne 3200 lira para verdim 1 ay bekledim ve sonucunda elimde hiçbir şeyin olmamasını istiyorlar. Sonuç olarak amazondan hiçbir şekilde geri dönüş alamıyorum. En beğendiğim alışveriş sitesi ama bundan sonra alışveriş yapacakken 2 kere düşünürüm. Ayrıca buradan da bir dönüş alamazsam Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.
Amazon "heco victa Prime 702 espresso 1 çift hoparlör" siparişi verdim. Satıcısı Amazon germany'ydi yani ürün yurt dışından geliyor. Gümrüğü ve kargosu 1000 TL'nin üzerinde. Hoparlör 1 ay sonra elime ulaştı ama "tek" olarak. Başlığında çift yazmasına rağmen. Bunu Amazon .com.tr müşteri hizmetlerine bildirdim 3 defa size dönüş yapılacak dendi hiçbir dönüş yapılmadı. Tek söylenen şey iade edebilirsiniz. Tek bir hoparlör benim hiçbir işime yaramaz. Ürüne 3200 lira para verdim 1 ay bekledim ve sonucunda elimde hiçbir şeyin olmamasını istiyorlar. Sonuç olarak amazondan hiçbir şekilde geri dönüş alamıyorum. En beğendiğim alışveriş sitesi ama bundan sonra alışveriş yapacakken 2 kere düşünürüm. Ayrıca buradan da bir dönüş alamazsam Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.