Bugün yaklaşık 2 haftadır teslimatını beklediğim ürünü iptal etmişsiniz. Lava SAHAN adlı ürün indirimdeyken stokta 2 adet kaldı şeklinde bilgi görünürken sipariş verdim. Teslimat günü geçen çarşamba idi.
Ürünün teslimini beklerken aynı gün ürün için teslimat tarihinin belirlenmesi bekleniyor şeklinde bilgi değişti. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradığımda süreci hızlandırmak için acil olarak depoya bilgi geçiyorum ürününüz temin edildiğinde gönderilecek dendi.
Ürünü 68.90 liraya indirimdeyken almıştım. Beni 2 hafta bekletip iptal ettiniz. Ürünü tekrar satın almak istediğimde 30 lira daha fazla ödemem gerekiyor. 20 liralık hediye çeki vermişsiniz. Ürünü farklı bir satıcıdan daha fazla mağdur edilmeden alabilmek için hesabıma 30 liralık hediye çeki tanımlanmasını talep ediyorum.
Bugün gönderdiğiniz mail bu şekilde; "405-9402956-5501167 numaralı siparişinizle alakalı yaşanan bir sorun hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz. Depomuzda oluşan teknik bir aksaklık nedeniyle siparişinizi iptal etmek zorunda kaldık. Sorunun giderilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir."