Altus Kurutma Makinesi Kıyafetleri Küçültüyor Ve Su Akıtıyor

Ezgi
24 Ekim 2024 18:16

Altus kurutma makinesi çamaşır küçültüyor her programı denedim tüm kıyafetlerim küçüldü. Ciddi maddi zarara uğrattı beni. Ayrıca altına su akıtıyor. Ürün değişimi talep ediyorum yoksa Tüketici Hakları'na başvuru yapacağım maddi zararımın karşılanmasını rica ediyorum.

09 Aralık 2024 13:11

Altus al 81 yb kurutma makinem aylarca servise gidip geldi. Servis sonunda hatayı kabul edip değişime karar verdi. Üzerine 5 bin lira daha vererek Altus al 81 ıc olan modeli aldım. Fakat ilk geldiği gün denediğimde kurutmadan motor sesleri geldiğini ve çocuğumun kıyafetini yırttığını fark ettim. Teknisyenleri bu ses normal diyerek geri gitti bu ses aşla normal çalışma sesi değil. Ürünümün garantisi olduğu sürece cayma ve para iadesi isteme hakkım var. Aylardır hem kurutmamı kullanamıyorum hem muhatap olmadığım teknisyen kalmadı hem çamaşırlarım mahvoldu hem de psikolojim altüst oldu. Ben artık bu markayla uğraşmak istemiyorum para iademi istiyorum aksi takdirde Tüketici Hakları'na başvuracağım çünkü iade hakkımın olduğumun bilincinde bir tüketiciyim eski ürünüm için başvurdum ertesi gün değişim onaylanınca şikayetten vazgeçtim şimdi bu ürün için şikayette bulunacağım. Asla ama asla bulaşılmaması gereken bir marka. Ayıplı ürünü millete satıyorlar iade almamak değiştirmemek için günlerce oyalıyorlar. Etrafımdaki herkese bu markanın nasıl olduğunu anlatacağım ve yakın çevreme aldırmayacağım

profile profile
25 Ekim 2024 10:38 (Şikayetten 16 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Şükrü sonuçtan hiç memnun değil

Şükrü
07 Ocak 22:05
Kurutma Makinesi Çamaşırları Küçültüyor
Mukaddes sonuçtan hiç memnun değil

Kurutma Makinesi Çamaşırları Küçültüyor, Servis İlgisiz

Mukaddes
06 Haziran 20:54

Basri
27 Kasım 2024 14:00

Kübra
05 Ocak 2024 16:53
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
29 Ağustos 2024 23:57