Altus al 376 ey markalı buzdolabımı aldığımızdan beri sürekli sorunlar yaşadık 7 yıllık garanti süresinde sayısız kere servis geldi. En sonunda haziran 2022 de motor ve ara bölme değişimi oldu uzun süre serviste kaldı dolap. Şimdi yine arızalandı ama şimdi garanti süresi bitmiş durumda şikayet var üzerinden şikayet oluşturdum benimle iletişime geçildi. Bana eğer ki arızanın haziranda değişen parçalarda olursa ücretsiz değişim olacağı söylendi, servis bugün geldi kontrol etti motor un arızalandığını söyledi, ancak ücretsiz değişim olamayacağını söyledi. 200 TL geliş ücreti aldı buna da anlam veremedim madem ücretsiz değişim olmuyor neden ben servis çağırayım. Bir de haziranda olan değişimin sistemde aralık olarak gözüktüğünü ve müşteri memnuniyeti kapsamında değiştiğini söyledi anlam veremedim her şeyleri tuhaf işliyor. Sonuç olarak ürünlerinin arkasında duramayan, insanları mağdur üstüne mağdur eden bir marka yazıklar olsun değişen parçalarda bile garanti veremiyorlar. Bizleri bu kadar mağdur etmeye hakkınız yok hem değişim yapacaklarını söylüyorlar sonra ücretli diyorlar bizleri yanlış yönlendiriyorsunuz. Bu mağduriyetimin bir an önce giderilmesini talep ediyorum.
0 Yorum