Altus Buzdolabı Buzluk Bölümü Dondurmuyor

Ayşegül
23 Şubat 2023 18:48

Altus 328b buzdolabı buzluk kısımı dondurup geri çözdürüyor, sağlıksız bir durum ortaya çıkıyor. Garanti kapsamında 3 defa yetkili servis geldi, termostatı da değiştirdiler ancak aynı sorun devam ediyor. Teknik servis tarafından en son bize ortam sıcaklığı 10 derecenin altına düştüğünde buzluk kısmının çalışmayacağı söylendi. -18de dondurması gereken bir bölümün 10 derece altında çalışmaması mantık kapsamında gelmedi. Kullanma kılavuzunda ya da forumlarda bu tarz bir bilgiye ulaşamadım. Böyle bir şey varsa da resmi bir evrak üzerinden bilgi almak istiyorum ya da ürünün değiştirilmesini istiyorum. Aksi takdirde tüketici heyetine başvurmak zorunda kalacağım.

27 Şubat 2023 20:46

Ek
altus-buzdolabi-buzluk-bolumu-dondurmuyor-2.pdf
24 Şubat 2023 15:49 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Ayşegül
27 Şubat 2023 20:42
Altus Buzdolabı Buzluk Bölümü Dondurmuyor
altus-buzdolabi-buzluk-bolumu-dondurmuyor-1.pdf

İletişim merkezi beni hala yetkili servise yönlendiriyor. Kullanım kılavuzunda -15derecede dahi dondurucu bölümün çözünmemesi gerekir demesine rağmen yetkili servis hala bana ısrarla ortam 10derecenin altında olduğu için dondurucu bölüm erime yapıyor diyor ve randevuyu iptal ediyor. Kendileri okuduklarını anlamıyor olabilir ama bizi de öyle zannediyorlar. 10derecenin altında çalışmama ihtimali soğutucu bölüm için geçerli dondurucu bölüm için değil. Buraya yazıyorum belki okuyan yetkili servis öğrenir. Hala firmadan çözüm almış değilim, Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum.

Altus Kategorileri