Altınsoy Masa & Sandalye Hasarlı Ürün, Müşteri Hizmetleri Sorunları!

12 Ağustos 23:29

Siteler Mehmet Akif Ersoy Caddesinde bulunan Altınsoy Masa & Sandalye mağazasından 20.04.2024 tarihinde 18.500 TL'ye masa sandalye takımı aldım. Faturayı keseceklerini söylediler. 10.000 TL peşinat olarak mağazalarında çalıştırdıkları yabancı uyruklunun hesabına göndermemi kalan miktarı da ürünleri teslim ettiklerinde ödeyebileceğimi söylediler. Takım 1 ay sonra geldi fakat malzemelerin neredeyse tamamı sipariş edilenden farklıydı. Masa rengi farklı, metal olması gereken bank ayakları tahta, bazı ürünlerin kumaşı yırtık veya deforme, ayak boyutları uyumsuz ve aksak vb. Dolayısıyla, teslim almadım. Geri götürdüler ve yeniden siparişe uygun ürünler getireceklerini ifade ettiler. Birkaç hafta sonra ürünleri yeniden getirdiler fakat sadece tamir etmeye çalıştıkları ama aynı ürünleri getirdiklerini gördüm. Kalan parayı vermem halinde bir hafta içinde problemli ürünlerini istediğim gibi yenileriyle değiştirileceğini söylediler. İnanarak kalan parayı da ödedim. Fakat, ne ürünü getirdiler ne de fatura kestiler. Defalarca telefonla görüşüp talebimi ilettiğim halde, hatalarını kabul etmedikleri gibi ö*** s*** isimli mağaza sahibinin hakaret ve tehditlerine maruz kaldım. Şu an telefonlarıma cevap da vermiyorlar. Aldığıma alacağıma pişman oldum. En kısa zamanda yasal haklarımı da kullanacağım.

Altınsoy Masa & Sandalye Hatalı Gönderilen Ürün Arkasında Durmadılar.

İlhami
27 Mayıs 20:59