Altin.in Adminizin Kural Hak Hukuk Tanımaması

06 Nisan 2022 02:17

Altın.in sitesine 2018 yılında üye oldum 2021 yılına kadar bilgisi faydalı olan üyeleri tek tek üyelikten atarak uzaklaştırdıklarına şahit oldum ve dayanamayıp bu yaptıklarının doğru olmadığını ve haksızlık yaptıklarını dile getiren mesaj yazdım ,mail attım admin   benim üyeliğimi silmiş bende başka üyelik oluşturup benim üyeliğimi neden sildiğini buna hakkı olmadığını yazdım hemen o üyeliğimi de sildi ,ben yine yeni üyelik yaptım tekrar yazdım sen kimsin ki ikide bir üyeliğimi siliyorsun gibi  mesaj attım, o üyeliğimi de sildi .

Atin.in site sahibi şu an bu yazıyı okuyorsan bu admini derhal gönder adresinizi arıyorum bula bilirsem hakkımı arayacağım haberin olsun.

profile profile profile

Hasan

Herkes bir şeyler yazıyor kolpaçino gibi ama yeni gelenler yazılanlardan etkilenip çok zarar ediyor.

Sercan

Adamların amacı milleti terste bırakmak zaten. Panik halinde hareket edenleri tutup sakin ve bilgili olanları küstürüp insanların yatırım yönünü manipüle edip kazanç sağlamak. Bana bir tane site söyle dürüst var mı? O yüzden üzülme bence değmez. Şikayet ettiğin yazının harflerine yazık. Onlar insanlığa dürüstlüğe faydaya değil cebine girene bakar ona göre hareket ederler. Bu dünyanın adaleti güçlüden yanadır Allah'ın adaleti haklıdan yana. Hak elbet yerini bulur.