20 Eylül 2013

Altincicadde.com Ürünlerden Biri Gönderilmedi!

Altincicadde.com üzerinden 07.08.2013 tarihinde 2 adet sipariş oluşturdum. Ürünlerden birinin tedarik edilmesinin zaten geciktiğini, depo taşınması olduğunu söylediler. Fakat sipariş verdiğim diğer ürün bir türlü elime ulaşmadı. Ürün için müşteri temcilcilerini defalarca aradım fakat her seferinde, ilgili birime aktardıklarını söyleyerek konu kapandı.

Bana bir türlü geri dönüş olmadı. İki ayrı ürün için bana tek kargo takip numarası gönderildi. İki ayrı sipariş mevcut. Fakat bana gelen tek bir ürün var. Diğer ürün bir türlü ne gönderildi ne bilgi verildi. En son aramamda, sipariş iptali istemiş olmama karşılık ürünün depoya geri gönderilmediği söylendi. Ürün bana ulaşmadı ki!

Koray 66 Okunma

Cevaplar

  • Koray 07 Ekim 2013

    sürekli müşteri hizmetlerini arayıp, destek formunu dolduruyorum. müşteri hizmetleri bana döneceğini, o dönmeden işlem yapmamamı söyledi ve aradan tam 4 gün geçti. hala bekliyorum

  • Koray 03 Ekim 2013

    07.08.2103 tarihinde sipariş verdiğim ürün, 01.10.2013 tarihinde elime geçti. Fakat ne yazıkki ürünün parçaları eksik gönderilmiş. Bir çok defa arandım, özür dilendi, fakat en azından kargo titizlikle incelenseydi de öyle gönderilseydi. Bu kadar mağdur olmamıştım hiç bir siparişimde. Üstüne üstlük paket üzerinde bir çok kargo etiketi mevcut, ürün bir çok yer dolaşıp bana gelmiş, o da eksik gelmiş. Üstüne üstlük kargo paketleri içerisinde fatura da mevcut değil!

  • Altincicadde.com Temsilcisi01 Ekim 2013

    Müşterimizin Talebi Hakkında, Şikayete ilişkin gerekli inceleme yapılarak müşterimiz ile irtibata geçilerek işlemlerine istinaden bilgilendirme yapılmıştır. Sayın Müşterilerimiz; Her konuda bilgi almak, öneri ve şikayetlerinizi paylaşmak için 09:00 – 18:00 saatleri arasında Altıncı Cadde Müşteri Hizmetleri’ni ( 0850 333 6 223) arayabilir ya da Müşteri Destek Formu’nu http://www.altincicadde.com/musteri-hizmetleri doldurabilirsiniz. Saygılarımızla, Altincicadde.com Müşteri Hizmetleri

  • Altincicadde.com Temsilcisi24 Eylül 2013

    Müşterimizin Talebi Hakkında, Şikayete ilişkin gerekli inceleme yapılarak müşterimiz ile irtibata geçilmiştir. Müşterimize işlemlerine istinaden bilgilendirme yapılmış ve işlemi kısa süre içerisinde sonuçlandırılacaktır. Sayın Müşterilerimiz; Her konuda bilgi almak, öneri ve şikayetlerinizi paylaşmak için 09:00 – 18:00 saatleri arasında Altıncı Cadde Müşteri Hizmetleri’ni ( 0850 333 6 223) arayabilir ya da Müşteri Destek Formu’nu http://www.altincicadde.com/musteri-hizmetleri doldurabilirsiniz. Saygılarımızla, Altincicadde.com Müşteri Hizmetleri

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön