04 Eylül 2013

Altincicadde.com Sipariş İptalinde Zorluk Çıkartıyor!

14.08.2013 tarihinde Altincicadde.com'dan 3 adet pike aldım. Ancak 19.08.2013 tarihinde iade istedim. 2 maille iade işlemini firma yaptı. Daha sonra müşteri hizmetleri 20-23.08.2013 tarihlerinde beni arayarak iade işleminin yapılmadığını ürünü bana gönderdiklerini benim iade etmemi istediler.

28.08.2013 tarihinde tekrar bana maille depolarında siparişi ettiğim ürünlerin olduğunu kargoya vereceklerini eğer hala ürünü istemezsem iade etmemi istediler.Telefonla 01.09.2013 ve 04.09.2013 tarihinde görüşme yaptım hala ürünün depolarında olduğunu kargoya vereceklerini söylediler.Telefonla yaptığım tüm görüşmeler neticesiz kalmış ve hala siparişim iptal edilmeyerek paramı iade etmekte zorluk çıkartmaktadırlar.

Gülten 65 Okunma

Cevaplar

  • Altincicadde.com Temsilcisi12 Eylül 2013

    Müşterimizin Talebi Hakkında, Şikayete ilişkin gerekli inceleme yapılarak müşterimiz ile irtibata geçilmiştir. Müşterimize işlemlerine istinaden bilgilendirme yapılmış ve müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Sayın Müşterilerimiz; Her konuda bilgi almak, öneri ve şikayetlerinizi paylaşmak için 09:00 – 18:00 saatleri arasında Altıncı Cadde Müşteri Hizmetleri’ni ( 0850 333 6 223) arayabilir ya da Müşteri Destek Formu’nu http://www.altincicadde.com/musteri-hizmetleri doldurabilirsiniz. Saygılarımızla, Altincicadde.com Müşteri Hizmetleri

  • Altincicadde.com Temsilcisi12 Eylül 2013

    Müşterimizin Talebi Hakkında, Şikayete ilişkin gerekli inceleme yapılarak müşterimiz ile irtibata geçilmiştir. Müşterimize işlemlerine istinaden bilgilendirme yapılmış ve müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Sayın Müşterilerimiz; Her konuda bilgi almak, öneri ve şikayetlerinizi paylaşmak için 09:00 – 18:00 saatleri arasında Altıncı Cadde Müşteri Hizmetleri’ni ( 0850 333 6 223) arayabilir ya da Müşteri Destek Formu’nu http://www.altincicadde.com/musteri-hizmetleri doldurabilirsiniz. Saygılarımızla, Altincicadde.com Müşteri Hizmetleri

  • Gülten 09 Eylül 2013

    ALTINCI CADDE firması hala paramı iade etmekte zorluk çıkartmakta olup; bugün müşteri hizmetleriyle görüşme yaptığımda şikayetimin kayda alınacağını belirterek başlarından atıyorlar ve bana böyle bir mail gönderdiler. "09.09.2013 tarihli bildiriminiz 344800 nosuyla kayıt altına alınmıştır. Müşteri temsilcilerimiz en kısa sürede bildiriminizi işleme alacaklardır. " Ben böyle bir firma ilk kez görüyorum. Bundan sonra yasal haklarımı kullanacağım. ALTINCI CADDE DEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN..................

  • Gülten 06 Eylül 2013

    Firma benimle irtibata geçtiğini yazıyor ancak 05.09.2013 tarihinde ben tekrar verdikleri müşteri hizmetlerini arayarak ben irtibata geçtim. Ben yukardaki cevabı 18 gündür duyuyorum. Kısa süre dedikleri süre ne? Bana bugün hesabıma geçeceğini söylemelerine rağmen hala hesabıma param iade edilmedi. Ben hayatımda böyle bir firma görmedim. Kesinlikle bu firmadan hiç kimse alışveriş yapmamalı. Ve yetkililer bu firmaya müdahale etmeliler.

  • Altincicadde.com Temsilcisi06 Eylül 2013

    Müşterimizin Talebi Hakkında, Şikayete ilişkin gerekli inceleme yapılarak müşterimiz ile irtibata geçilmiştir. Müşterimize işlemlerine istinaden bilgilendirme yapılmış olup , kısa süre içerisinde sonuçlandırılacaktır. Sayın Müşterilerimiz; Her konuda bilgi almak, öneri ve şikayetlerinizi paylaşmak için 09:00 – 18:00 saatleri arasında Altıncı Cadde Müşteri Hizmetleri’ni ( 0850 333 6 223) arayabilir ya da Müşteri Destek Formu’nu http://www.altincicadde.com/musteri-hizmetleri doldurabilirsiniz. Saygılarımızla, Altincicadde.com Müşteri Hizmetleri

  • Gülten 06 Eylül 2013

    Altıncı cadde firmasını asla tercih etmem ve kimseye de tavsiye etmem.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön