Altınbaş Ürün Değişimi Yapmıyor

Telefon yoluyla iletişime geçtiğinizde de bir şey değişmedi. Yeni aldığım ürünü geri incelemeye göndereceğinizi söylediniz. Daha ürün kullanmadan garantiye gidiyorsa, kullanınca ne olacak çok merak ediyorum. Bir daha asla sizi tercih etmeyip çevremde ki herkese de olumsuz şekilde bahsedeceğim. Saygılarımla
Gözümüzde hiçbir değeri olmayan firma önüme gelen kim varsa altın alacak kötülüyorum bilginiz olsun
23.01.2023 tarihinde İzmir Optimum Altınbaş şubesinden altın kelepçe bilezik aldım. Bana 15 gün içerisinde değiştirebileceğimi söylediler. Tamam deyip 7000 TL ücret ödeyerek ürünü satın aldım. Aldığım ürünü 26.01.2023 tarihinde kız arkadaşıma hediye verdim. Ürünün üzerinde nokta şeklinde içe göçme olduğunu gördük. Fakat bizim yapıp yapmadığımızı bilmiyoruz. 1 gün içinde o kadar hasar vermek imkansız. Toplasan 24 saat takmadı. Daha sonra 27.01.2023 tarihinde ürünü götürdük ve orada ki beyefendi yardımcı olacağını değişim yapacağını söyledi fakat saat geç olduğu için depoya ulaşamayacağını bize yarın getirirseniz yardımcı olacağım değişim yapacağım hiç önemli değil dedi. Ertesi gün oraya götürdüğümüzde ise orada çalışan ürünü satın aldığım diğer bayan arkadaş üründe çok hasar olduğunu ve ürünü değiştiremeyeceğini böyle kullanmamız gerektiğini ve daha sonra tekrardan böyle olacağını falan bunları söyledi. Daha yeni alınmış bir ürün ve aynısı diğer internet sitelerinde 5-6 bin tl fiyatlarda olan ürünü Altınbaş firmasına güvenip 7 bin tl ücret ödeyerek satın alıyoruz ve sonuç hüsran en azından ürünümü değiştirmeyip yardımcı olunsa ürünüm düzeltilse yine bir sorun yok. Ama hiçbir şey yapamayız deyip bizi geri göndermesi çok yanlış. Altınbaş firmasından ilk defa alışveriş yapmıyoruz daha önce de bir şeyler almıştık ama galiba bu son alışverişimiz oldu. Gerekli incelemelerin yapılıp tarafımıza dönülmesini rica ediyorum.