Altınbaş Mücevherat Ürün Satarken Bilgilendirmiyor Kopan Ürünleriyle İlgilenmiyor

Öncelikle Altınbaş ana merkezin böyle güzel ilgileneceğini tahmin etmemiştim. Kesinlikle sadece çözüm odaklılar ve telefonda konuştuğum kişiler benimle çok ilgilendiler. Altınbaş kendine yakışanı yaptı teşekkür ederim sorunum çözüldü. Mağazayla ilgili tüm alışverişlerime franchise şubelerle değil merkezle devam edeceğim teşekkür ederim.

Çok teşekkür ederim ilginiz için sorunum çözüldü

yaklaşık 25 gün önce Erdemli şubeden taşlı 14ayar kolye satın altım. 19 binden 16.500₺ indirimiyle. 3 gün sonra kolye boynumdan düştü şaşırdım aldım kutusuna koydum götürdüm. Tamir edilmesini istedim. Şubedeki kadın kolyeyi eline alıp neresinden koptuğuna bakarken tekrar bir zincir parçası daha kopardı neyse sorun değil ya yapılır bu atölyeye verelim dedi. Ertesi gün beni arayıp atölyemiz yapamıyormuş İstanbul'a göndermemiz gerekiyor ve 500₺ kargo ücreti var dedi.
Buna kullanıcı hatası derlerse ekstra ücrette ödemek zorunda kalırsınız dedi neden bu kadar ücret ödeyeyim o zaman geri size satayım dedim hesaplayıp bana döndüler 6bin tl yapıyor dediler şok geçirdim. Kamera görüntülerini isteyip avukatımla paylaşacağım kolyenin tek bir yerinden kopan ürünü daha da eliyle kopartıp yaptırırız dediler ürünlerinin arkasında değiller. Neden beni iade ve değişim hakkında bilgilendirmediniz alırken dedim sormadınız dedi! Neden sorayım bir ürünü alırken iade etmek için mi alıyoruz! Garantili dedi içine belgesini koyuyorum dedi garantisi vardı hani dediğimde yıkama garantisi var 6ayda bir dedi yıkama garantisi nedir?!
Şikayetçiyim! Daha çok ürün alacaktım o kolyeyi alıp ilgilenselerdi asla ilgilenmediler ben bu şekilde muamele görmedim! Hakkımı arayacağım Altınbaş pişmanlıktır.