sta-1-hoverYetersiz Çözüm

Allianz Hayat ve Emeklilik Hakkımı Vermemek İçin Her Şeyi Yapıyor!

Onur Onur22 Aralık 2018 17:11

Yapı Kredi Bankası'nın 12.19.2014 yılında beni günlerce arayıp bana yaptıkları 442**423 poliçe numaraları Allianz bireysel emeklilik sigortasını ben defalarca sorduğum halde istediğim zaman çıktığımda herhangi bir kesinti olacak mı diye sorduğumda, bana hayır istediğiniz zaman çıktığınızda herhangi bir bir kesinti olmayacak diye söylediler.

Şimdi ben çıkmak istiyorum, ortalama 500 TL’den hiçbir miktar alamayacağımı belirtiyorlar. Yaparken ellerinden gelen her şeyi söyleyen müşteri hizmetleri, şimdi hiçbir ödeme alamayacağımı belirtiyorlar. Beni bir buçuk ay bankayla görüşün bankaya gidiyorum. Bankada müşteri hizmetlerine yönlendiriyorlar. Bir buçuk aydır beni oyalıyorlar. Ben hakkımı ne olursa olursa olsun almak için bütün yasala yollara başvuracağım!

  • - Görüntüleme

Cevaplar

profile-icon Onur 27 Ocak 2019 02:40

Yapı Kredi aillanz 44202423 poliçeli sigortayı iptal etmek için paramı kesiyor başlarda sigorta satana kadar telefonda demedikleri laf kalmayan müşteri temsilcileri özellikle sorduğum istediğimiz zaman çıktığımızda bir kesinti olacak mı diye hayır istediğiniz zaman çıktığınız zaman bir kesinti olmayacak bütün her şeyi toplam ne kadar ise onu alacaksınız diyen Yapı Kredi aillanz emeklilik şimdi çıkmak istiyorum ortalama 400 ila 500 arasında olan parayı şimdi çıktığım zaman hiçbir ücret alamayacağımızı söylüyorlar ben hakkımı istiyorum başka bir şey değil bek sizden fazla bir şey istemiyorum sadece hakkımı istiyorum sizlerin benim paramı hakkımı kullanmaya hakkınız yok bu konuda her zaman bütün arkadaşlarıma her defasında her kese bile söyleyeceğim kesinlikle Yapı Kredi aillanz sigortaya girmeyin başlamayın diye bunun için gerekirse herkesten imza toplayacağım kaç kişi olursa olsun her şeyi yapacağım bütün mahkemeleri bütün şikayet sitelerini bütün Tüketici Hakları'na ger şeyi her defasında yazacağın sizlerin Benim ve Benim gibi bir sürü insanların haklarını yemeğe paramızı kullanmaya hakkınız yok bu konuda her zaman ne okursa olsun her şeyi yapacağım sizler sadece İnsanlaeın parsını almayı biliyorsunuz başka bir şey değil ancak bende hakkımı almak için her şeyi yapacağım bütün yasal yolları ne olursa olsun deneyeceğim bu konuda sizler bizlere başka bir çözül yolu bırakmıyorsunuz.

profile-icon Onur 25 Ocak 2019 23:47

aillanz emeklilik defalarca poliçe yaptırmak için Aradı özellikle sordum isteğimiz zaman çıktığımızda bir kesinti olacak mı diye onlarda isteğiniz zaman çıktığımızda hiçbir kesinti olamayacak dediler şimdi ise ben çıkmak istiyorum bu seferde kendi isteğinizle çıktığınız zaman hiçbir ücret alamacagımı söylüyorlar poliçeyi satana kadar ben hakkımı istiyorum sizden başka bir şey istemiyorum hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar çözüm sunmuyorlar müşteri hizmetleri hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar hiçbir şekilde müşteri temsilcilerine ulaşamıyoruz bu nedir nasıl hizmet bu Gani müşteri memnuniyeti ilk önceydi nettir kaldı müşteri hizmetleri hiç sonuç odaklı değilsiniz ben hakkımı istiyoeıl sizlerden fazlasını değil!

profile-icon Onur 12 Ocak 2019 02:33

Yapı Kredi aillanz emeklilik yetkilileri ben ve ben gibi kaç kişiyi buşekil hakkımızı vermeyerek bizi bekleteceksiniz. Poliçeyi bizlere satarken demediğimiz hiçbir şey kalmıyor sizlere özellikle soruyoruz istediğimiz zaman çıktığımızda bir kesinti olacak mı diye sizler ise poliçeyi satana kadar istediğimiz zaman çıktığımızda hiçbir kesinti olmayacak diyorsunuz bunların hepsi sizlerin bizlere poliçe satarken sesli kayıt sisteminde var aradığımızda ulaşmak ne zor suna emin olunki sizler bize bu sekil yaptığınız sürede bizlerde her zaman bu sekil yazmaya devam edeceğiz ben ve ben gibi olan insanlar bunları bu şekil davrandığınız sürede kaybeden sizler olacaksınız sadece hakkımızı istiyoruz fazlasını istemiyoruz burada ben ben gibi mağdur olan insanlara çözüm üretmiyorsunuz bu sekil bir iş olmaz bizlere haklarımızı verin!

profile-icon Onur 09 Ocak 2019 01:40

Yapı Kredi aillanz emeklilik en başta üye yapmak için her şeyi söyleyen özellikle sorduğum istediğimiz zaman bir ücret kesilecekmi diye hayır kesilmiyecek dediler simdi çıkmak istiyorum hiçbir ücret alamazsınız diyorlar bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor bir hiçbir şekilde yardım etmiyorlar ben bu şekil bir işgörmedim hakkımı istiyorum başka bir şey değil bunun içinde tüketiçi̇ hakları olsun bütün yolları yapacağım.

profile-icon Onur 25 Aralık 2018 01:42

Yapı Kredi aillanz sigorta sözde en başta poliçeyi imzalatana kadar her türlü yalanı söylüyor 19.12.2014 yılında zorla yaptırdıkları 44202423 poliçe numarası ben özellikle sorduğum istediğimiz zaman çıktığımızda bir şey kesilmiyeceğini söylediler simdi ise çıktığımız zaman hiçbir şey alamacağımızı söylüyorlar ben bu sekil sözünden dönen sözünde durmayan telefonda saatlerce bekleten müşteri temsilcilerinin birinin söylediğinle diğerinin söylediğinin birbirini tutmayan hiçbir şey görmedim biz sizden borç istemiyoruz sadece hakkımızı istiyoruz bu zor bir şey değil!

profile-icon Onur 23 Aralık 2018 22:39

Aillanz emeklilik bana 19.12.2014 tarihinde günlerce arayıp yaptırdıkları poliçe numarası 44202423 olan emeklilik sigortası ilk telefonda istediğimiz zaman çıktığımız zaman hiçbir kesinti olmayacağını söyledikleri halde simdi çıkmak istediğim halde hiçbir ödeme alamayacağımı söylüyor size belgeli kanıtlıyorum Haklarımı gerekirse her yolu bütün yasal yollara başvuracağım.

np_image2 Ekli Görsel Var
counter-icnSizin de benzer bir şikayetiniz varsa
  • Yorum yazabilmek için ya da .

İlginizi Çekebilecek Diğer Şikayetler