Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Alb Forex ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

• profile
1 Destekçi

Alb Forex Haksız Yere Zarar Verdiler

İlhan
İlhan 03 Ekim 2021 19:51

Alb Forex firması tarafından Yaklaşık 3 sene önce 17 bin dolar zarara uğratıldım. Bu zararla ilgili Türkiye sermaye piyasaları kurumunda kendileri hakkında dava açtım davayı kazandım halde zararımı karşılamıyorlar. Bu konuda yetkili mahkemelerde dava açacağım buradan bildiriyorum.

17 Mart 2022 14:29

Alb Forex zarara uğrattığı gibi iftira ve Çirkef hareketlerle üzerime gelmeye devam ediyor beni basite alıyorlar şimdi karşı dava açıyorum mahkemede kendileriyle hesaplaşacağız bana ihtarname göndererek beni sindiremezsiniz ben haklıyım ve haklı olduğum hiçbir davadan geri adım atmam kim hata ve yanlış yaptıysa bunun cezasını ödeyecek sizinle bu saatten sonra her türlü hukuki çerçevede mücadelem devam edecek ve Tekbir kuruşum dahi Siz de kalmayacak buna emin olabilirsiniz bu firmayla kimse çalışmasın Çünkü görüldüğü gibi hem dürüst değiller hem de haksız olup kazanacaklarını sanıyorlar ama bu ülkede adalet varsa eğer bu Hak onlar da kalmayacak!

Alb Forex Logo
Alb Forex07 Ekim 2021 16:23
İlhan
İlhan11 Ekim 2021 12:58

Telefon ve mail ile hiçbir şekilde bana bilgi vermediniz sizin yüzünüzden pozisyonum kapanmamış olsaydı 16.000 dolar değil o gün 25 bin dolar karageçmiş olacaktım Hakem Heyeti ile görüştüm davanın sonuçlandığını ve yakında tebligatın yapılacağını söylediler gerekirse icra yoluyla dahi olsa bu para gecikme cezası ile mahkeme masrafları dahil alınacaktır.

Alb Forex Logo
Alb Forex17 Mart 2022 17:08