10 Mayıs 2013

Aktif İleti Teslimat Yapılmadı!

8082080105 nolu Garanti Bankası gönderim 2. defadır bana teslim edilemiyor. Nasıl kuryeleriniz varsa ne arıyorlar ne soruyorlar, adrese bile gelmeden, alıcı adreste tanınmıyor diyorlar, bu nasıl bir iş? Hiçbir şekilde size ya da kuryelerinize ulaşamıyoruz, bizi arayan da yok Nisan başından beri teslimatı beceremediniz bir türlü.

Ahmet 124 Okunma

Cevaplar

  • Aktif İleti Temsilcisi30 Mayıs 2013

    Sayın Taşçıkara Gönderiler acenteler tarafından belli bir rut planı doğrultusunda günlük dağıtılmaktadır.Bunu daha öncede söylemiştik size bu yüzden cuma günü kartın teslimi için uğrama sağlanacaktır. Acentemizin sizi çağırmasının nedeni eğer cumadan önce lazımsa kartınız bekleme yaşamamanız içindir. Konu ile ilgili acentemiz ile görüşüp kartın yarın teslimatını sağlayacağız. Bilgilerinize.

  • Ahmet 28 Mayıs 2013

    ya sizinle hep mi sorun yaşayacağım ben. Şimdi de Yapı Kredi gönderim Mardin Kızıltepe kuryenize ulaşmış. Kuryeniz beni aradı ve Cuma gününden önce getiremeyeceğini, benim gelip almamı söylediler. Ben de dedim ki alıştınız benim gelmeme Garanti Bankası gönderimi de ben gelip almıştım dedim. Bana son derece ukala bir tavırla siz bilirsiniz dedi, o zaman Cumayı beklersiniz dedi.Bu nasıl bir kuryecilik anlayışı ya.

  • Ahmet 14 Mayıs 2013

    bugün uzun uğraşlarım neticesinde kuryenizin şubesine ulaştım ve kartımı bizzat şubeden aldım nihayet.kendi işimi kendim gördüm yani. Hala oradaki elemanlar pişkinliğin son noktasında, zarfın üzerine etiket yapıştırılmış adreste tanınmıyor diye, hala adamlar bizimle ilgisi yok, size mesajı da genel merkezden gönderiyorlar diyorlar ya. Acil kuryelerinizle ilgili önlem almalısınız.

  • Aktif İleti Temsilcisi14 Mayıs 2013

    Sayın taşçıkara Gönderiler acenteler tarafından belli bir rut planı doğrultusunda günlük dağıtılmaktadır.Bu yüzden size net gün söyleyememekteyiz.Gönderinizin ACİL bilgisi verildi.Kartınızı iade statüsünden çıkartılıp en kısa süre içinde adresinize sevk edeceklerdir. Saygıalrımızla

  • Ahmet 13 Mayıs 2013

    ya net bir gün veremiyor musunuz, sitenize bakıyorum hala iade yazıyor, yeter insan bu kadar da mağdur edilmez ki! şu an da benim kartım nerede, ne zaman bana teslim edilecek bilmek istiyorum.Bankayı arıyorum kuryede,şimdiye kadar gelmesi lazımdı diyorlar.Siz ayrı telden çalıyorsunuz.Biz ne yapacağız bu durumda. Ne siz, ne siteniz ne de müşteri temsilciliği numaranız tatmin edici bilgiler veremiyorsunuz. Kartım nerede ve ne zaman bana getirilecek?Net bilgi istiyorum!

  • Aktif İleti Temsilcisi13 Mayıs 2013

    Sayın Taşçıkara Yaşadığınız gecikmeden dolayı özür dileriz.Gelen şikayetlerinizi bölge müdürlerimize aktarmaktayız.Kendileri kuryelerin yaşattığı sorunlarla ilgili gerekli uyarı,ceza ve yaptırımları uygulamaktadırlar. Kartınız adreste tanınmıyor-iade statüsünde gözükmektedir.Acentemize gerekli bilgi geçildi kendisi kartınızın size teslimatını sağlayacaktır. Bilgilerinize.

  • Aktif İleti Temsilcisi10 Mayıs 2013

    Sayın Taşçıkara Konu ile ilgili acentemiz uyarıldı.Kartınız en kısa süre içinde tarafınıza teslim edilecektir. Bilgilerinize.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön