15 Mayıs 2013

Aktif İleti Teslimat Yapılmadı !

Gönderi no:3400258132442 gönderim bana ulaşmadı nerede kaldı acaba merak ediyorum acenteye gelince teslim edileceği yazıyordu hala teslim edilmedi mi acentenize.

Mümün 168 Okunma

Cevaplar

  • Aktif İleti Temsilcisi30 Mayıs 2013

    SN GÜN Gönderiniz 29/05/2013 tarihinde adresinize teslim edilmiştir. Saygılarımızla

  • Mümün 29 Mayıs 2013

    sayın aktif ileti yetkilisi anladığım kadarıyla kuryem izmir içinde bir yerde fakat bana ulaştırmanız uzucak siz bana adresinizi mesaj olarak verin ben kimliğimle gerekirse ikametgah belgemle alayım ya acil diyorum mutlaka almam lazım bugün bir oraya sevk ediyosunuz bir buraya veya başka kuryeye verin parasını veririm ben lütfen ilgilenin ya

  • Mümün 28 Mayıs 2013

    dün dağıtımda kurye üzerinde yazıyordu sitenizde bu gün Dağıtım Bölgesine Sevk Edildi adrese geldilerde benimi bulamadılar şuan gerimi gidiyor neyin peşindesiniz amaç nedir anlayamıyorum hayatımda ilk defa böyle rezalet gördüm

  • Mümün 28 Mayıs 2013

    anladım dün dağıtımda kurye üzerinde yazıyordu son durumda şimdi dağıtım bölgesine sevk edildi yazıyor

  • Aktif İleti Temsilcisi28 Mayıs 2013

    Sayın Gün Öncelikle yaşadığınız gecikmeden dolayı sizden özür dileriz.Konu ile ilgili acentemiz uyarıldı.Kartınız en kısa süre içinde dağıtıma çıkartılıp tarafınıza teslim edilecektir. Bilgilerinize.

  • Mümün 27 Mayıs 2013

    yaaa kaç gündür bekliyorum işimi gücümü bıraktım sizi bekliyorum madur ettinizin farkındamısınız beni niye getirmiyorsunuz kartımı bu kaç oldu yazmaktan bıktım ben

  • Mümün 27 Mayıs 2013

    akti ileti kartım bugün nerde acaba

  • Mümün 24 Mayıs 2013

    aktif ileti cumartesi günleri dağıtım yapıyormu ona göre beklicem lütfen cevaplayın

  • Aktif İleti Temsilcisi24 Mayıs 2013

    Sayın Gün Gönderiniz ilgili acenteye yönlendirilmiş gözükmektedir.Sevk aşamasının ardından tarafınıza teslim edilecektir. Bilgilerinize.

  • Mümün 23 Mayıs 2013

    gönderi numarası:3400258132442 olan kuryemin 5 gündür dağıtım bölgesinde olduğu bilgisi yer alıyor sanırım ekranınız dondu şuan nerde olduğunu söylücek bir yetkili varmı veya tlf numarası sorabilceğimiz

  • Mümün 16 Mayıs 2013

    sizin takip ettiğiniz gibi biz niye takip edemiyoruz gönderi takip bölümünde 2 haftadır (dağıtım bölgesinde) yazıyor başka hiçbişey yazmıyor orda detaylı bilgi yazsanız buralara yazmayız kart çok acil lazım para yatırmam gerekiyor şehir dışına çıkıcam ama aksilik ya 2 hafta oldu ya lütfen hızlandıralım işlemi

  • Aktif İleti Temsilcisi15 Mayıs 2013

    Sayın Gün Kartınız genel merkeze sevk aşamasındadır.Kartınız burada işlem görüp daha sonra tekrar ilgili acenteye sevk edilip tarafınıza teslim edilecektir. Bilgilerinize.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön