22 Mart 2013

Aktif İleti Müşteri Temsilcisi Yok!

Benim yazımın amacı aslında bir şikayetten çok bir istek. 530780015*** numaralı gönderimin tam olarak nerede olduğunu ve bana ne zaman ulaşacağını öğrenmek istiyorum!

Saygılar.

Tunahan 73 Okunma

Cevaplar

  • Tunahan 29 Mart 2013

    Aktif İleti en azından bir cevap verebilirsiniz. Size buradan başka ulaşabileceğimiz biryer yok.

  • Tunahan 28 Mart 2013

    Aktif İleti bana artık bir cevap verin lütfen...

  • Tunahan 28 Mart 2013

    Merhaba. 8 gündür dağıtım bölgesinde görünen kredi kartım hala aynı şekilde duruyor. Artık getirin lütfen şu kartı. Ayrıca bir bilgilendirme bile yapmıyorsunuz. Acil cevabınızı bekliyorum. Saygılar.

  • Tunahan 26 Mart 2013

    Öncelikle cevaplar için teşekkürler. Peki benim bölgeme ilk dağıtım ne zaman yapılacak? Planlarımı ona göre yapmam gerekiyor? Kesin bilgi verirseniz sevinirim. Daha sonra evde bulamadığımızdan teslim edilme tarzı durumlar yaşanmasın lütfen.

  • Aktif İleti Temsilcisi26 Mart 2013

    SN.KIRCALI Gönderiniz sözleşmeli olması nedeni ile sadece tarafınıza teslim edilebilmektedir.Bölgenize yapılan ilk dağıtım içerisinde talebiniz sonuçlandırılacaktır. Saygılarımızla.

  • Tunahan 26 Mart 2013

    Merhaba. Benim Garanti Bankası'ndan almış olduğum kredi kartım size teslim edilmiş fakat bana hala gelmedi. 530780015*** numaralı gönderinin ne zaman bana teslim edileceğini öğrenebilir miyim? Saygılar...

  • Tunahan 22 Mart 2013

    Peki bu gönderi yarına kadar teslim edilebilir mi? Çünkü çok acil ihtiyacım var. Ayrıca bu gönderi ben evde olmazsam; aile bireylerinden birisine teslim edilir mi? ( Soyadı tutan ) İşim geregi evde olmayabilirim bu durumda kartın aile bireylerinden birisine teslim edilmesini istiyorum. Saygılar.

  • Aktif İleti Temsilcisi22 Mart 2013

    SN.KIRCALI Gönderiniz kargo sürecinde bulunmaktadır.Acentesine ulaşmasının ardından talebinşz en kısa süre içerisinde sonuçlandırılacaktır. Saygılarımızla

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön

Giriş Yap