22 Nisan 2013

Aktif İleti İş Takipsizliği!

Bundan 1 ay önce Halkbank tan kredi kartı aldım ve Halkbank şubeden kredi kartımı ismi aktif ama işlerinde pasif olan kurye birimine verilmiş takip numarasını aldım ama bir türlü ulaşamadım. Benim ihtiyaçlarım var yarın iş yerime o kredi kartı gelmemesi durumunda yargı yoluna başvurcağımı bilmelerini isterim.

İlkay 71 Okunma

Cevaplar

  • İlkay 07 Mayıs 2013

    neden hala gelmiyor bu kart yeter artık ya 2haftadır esenyurta gelemedi yürüse gelirdi be arkadas ben kendim teslım alıcam bana adres verin alıyım ben kartımı ayıp ya vallaha bukadarı pessssssss

  • Aktif İleti Temsilcisi02 Mayıs 2013

    Sayın Öz Kartınızın acenteye yönlendirilmesi yapılmış gözükmekte.Ulaştığında sizi arayıp teslimatını sağlayacaklar. Bilgilerinize.

  • İlkay 01 Mayıs 2013

    bakın cok rica ediyorum kartım artık gelsin hafta sonu düğünümüz var kartım hala yok ortada ayıp ya madem aldınız adresi getirin artık bu nasıl sorumsuzluk 15günde gelmesi gereken kart 1 ayı gecti ya duyarlı olun arkadaslar bana hangı gun kartımı getireceksiniz en kısa zaman demeyın gun verin lütfen

  • İlkay 30 Nisan 2013

    teşekkür ederim lütfen bu hafta ulaşsın oğlumun sünneti var acıl lazım tesekkür ederim ilginize ve alakanıza beklıyorum

  • Aktif İleti Temsilcisi30 Nisan 2013

    Sayın Öz Kartınız bankanızın bize vermiş olduğu 1.adrese yönlendirildiği için gecikme yaşamaktasınız.Gerekli yönlendirmeler yapıldı en kısa süre içinde talimat adresinize teslimatı sağlanacaktır. Bilgilerinize.

  • İlkay 26 Nisan 2013

    2605029862646 bugun elime ulaşmasını stiyorum hafta sonu için bana cok acil lazım ilgilenmenızı rica ediyorum oğlumun sünneti için bugun kartım elimde olmalı akçaburgaz mah. 155 sk no 16 1/2 esenyurt istanbul iş numaramı yazıyorum acık adres alabılırsınız arayıp 0212 8861956 bu kart bugun gelsin yoksa hukukı yollara basvuracagım

  • Aktif İleti Temsilcisi25 Nisan 2013

    Sayın Öz Vermiş olduğunuz takip numaranız sistemimizde gözükmemektedir.Konu ile ilgili bankanız ile iletişim kurmanızı rica ederiz. Bilgilerinize.

  • Aktif İleti Temsilcisi22 Nisan 2013

    Sayın ÖZ Gönderinize isim bilgilerinizden ulaşılamadı.Bankanızdan gönderi yada takip numaranızı öğrenip bilgi verebilirseniz.Kartınızın teslimatı için gerekli yönlendirmeleri yapabiliriz. Saygılarımızla.

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön