Aktif Bank ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Aktif Bank Birleştirme Kredisi Şikayet

Sibel
Sibel 22 Mart 11:07

PTT aracılığı ile Aktif Bank'tan kullanmış olduğum birçok kredi var bunları tek bir kredide birleştirmek istiyorum fakat aylardır çözüm sağlanamıyor. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Bu konu ile ilgili defalarca müşteri hizmetlerini aradım fakat sonuç alamadım.

24 Nisan 15:54

20.04. 2023 saat 09.51 de Aktif Bank müşteri hizmetlerini aradığımda birleştirme kredisinin 1 haftadır aktif olduğu ve PTT iş yerlerinde birleştirme kredisinden faydalanabileceğimi söylediler. Fakat bugün bunu inkar ediyorlar. Arama ve ses kayıtlarının incelenmesini ve ivedilikle çözüm bulunmasını istiyorum.

Aktif Bank Logo
Aktif Bank22 Mart 11:09
Sibel
Sibel22 Mart 11:23

Müşteri hizmetleri beni çözüm bulunamadı diye aradı. Ben zaten çözüm bulunması için şikayet ettim. Maalesef sorunum çözülmedi. Çözülmesi için dönüş bekliyorum.

1 gün önce
Süleyman'ın Teşekkür Mesajı
  • 4 saat önce

“çözüldu tesekkur ederim ilginize”

Aktif Bank Kredi Haksizliği Ve Adaletsizlik

12 yıldır Aktif Bank müşterisiyim. Emekli maaşımı PTT üzerinden Aktif Bank'tan almaktayım. Son kredimi ödedim. 17.500 TL maaşım varken krediye başvurd...

1 hafta önce

Aktif Bank Onay Alan Kredi Kullanamıyorum

İnternet üzerinden kredi başvurusu yaptım onaylandı daha sonra on onay verilip sonra red veriliyor. Ödeme planı bile oluşturulmuş PTT maas müşterisiyim. Düzenli ödenen kredimde var lütfen onay alan kredimi kullanır mısınız sağlık amaçlı kullanacaktım iptal etmek neden

2 hafta önce

Aktif Bank Aktif Yatırım Bankası

Aktif yatırım bankası a. S tarafından adınıza, 7512075893140 barkod numaralı gönderi kabul edilmiştir. https://t.ptt.gov.tr/d8d2f54 adresinden gönderinin durumunu takip edebilirsiniz. PTT as B001 Bugün SMS geldi ben herhangi bir istekte bulunmadım mağdur olacağım her konuda Aktif Bank firması soruml...

1 Yorum

Turan
Turan

Bende kredi kullandım ve bugün kredimi kapattım benden kesilen sigorta parasını alamadım müşteri hizmetleri sigorta parası ödenmesin diye bana çok zorluk çıkardı alamadım paramı akli olan aktif den kredi kullanma