Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Aksiyon Promosyon ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Aksiyon Promosyon Profesyonellik Dışı Tutum

Hande
Hande 10 Ocak 11:49

Birkaç olumsuz tecrübe yaşadığımız halde, istediğimiz ürün kendilerinde olduğu ve zaman kısıtımız olması sebebiyle yine bir siparişimizde kendileriyle iletişime geçme gafletinde bulunduk. Termin ve stok bilgisi konusunda teyitleştikten sonra siparişimizi oluşturduk, ödemeyi yaptık. Termin süresi sonuna doğru ürünlerin durumunu ve teslim tarihini sormak için kendileriyle iletişime geçtiğimizde asla bir dönüş alamadık, sorularımıza yanıt alamadık ve bugün yarın kargoya verilecek/verildi denerek oyalandık. Tüm bunların sonunda ise ürünler vaat edilen süre sonrasında elimize ulaşmayınca, aslında ürünlerin kargoya verilmediğini, hatta öyle bir ürünün stokta olmadığı bilgisini zorla da olsa ağızlarından kaçırdılar :) biz müşterimize vermiş olduğumuz sözü tutmak ve projeyi zamanında teslim etmekle yükümlü olduğumuzdan başka bir çözüm bulduk ve 1 gün içerisinde yeni bir ürün temin etmek zorunda kaldık. Kaybettiğimiz zaman ve zor durumda kalışımızı da görmezden gelerek Aksiyon'dan ücret iadesi talep ettik ancak 2 aydır ücret iadesi ile de ilgili bir dönüş alamadık. Sürekli bugün yapılacak, yapıldı, yok yurt dışındayız şimdi yapamıyoruz vs gibi profesyonellikten uzak bir tutumla karşılaşıyoruz. Ücret iadesi yaptıklarını söylediklerinde bile farklı firmalara ait alakasız dekontlar gönderiyorlar.

Aksiyon Promosyon Logo
Aksiyon Promosyon10 Ocak 13:04