25 Ekim 23:43

Yaklaşık 1 ay önce Trabzon ili Akçaabat Caddesi, Kavaklı Mahallesi'nde Aksa firması tarafından doğalgaz çalışması başlatıldı. Çalışmayı yapanlar, önlerine geleni yıkıp dökme zihniyetine o kadar sahipler ki, farklı tarihlerde 2 defa su borularını patlattılar ve akşam saatlerinde susuz kaldık. Bunlar yetmedi, apartmanımızın önünde yer alan mermerleri kırıp döktüler ve öylece bıraktılar. Bu kırıkların arasından yağmur suyu sızdı ve kömürlük göle döndü. 5 gün önce ise sinirlerimizin uç noktasına ulaştığımız olay gerçekleşti. Her apartmanın girişine takılan doğalgaz kutusunun altından geçen fiber internet kablolarını kopardılar ve şu an apartmanda internet yok! Siz kim oluyorsunuz da internet kablolarını kopartıp iletişim ağımızı sonlandırıyorsunuz? Bu firmanın ne çeşit çalışanları var ki, bu kadar amatör ve dikkatsiz? Şimdi internet firması da bu arızayla 5 gün geçmesine rağmen ilgilenmiyor. Verdiğiniz zararı tazmin edeceksiniz. O internet kablolarını bir şekilde yaptırabilirsek ve tekrar kesilme durumu olursa, o arkadaşlarla bizzat görüşeceğim. Bu manzaranın fotoğraflarını ekte paylaşıyorum.

20 Kasım 18:43

Bu firma hakkında CİMER şikayeti dahil olmak üzere 3. Şikayetim. Bugün mahallemizin bir üst sokağında yaptıkları kazı çalışması dolayısıyla 3. Defa ve yine akşam saatlerinde su tesisatlarımızı patlatarak şu anda tüm apartmanı susuz bırakmış durumdalar. 1 buçuk ay içerisinde önce internet altyapımızı yok ettiler, apartmanın önünü komple kırıp şikayetimiz üzerine basit bir çimento döküp gittiler, şimdi de 3. Defa susuz bıraktılar. Artık bu firmaya, önlerine gelen her şeyi yok eden çalışanlarına, bunlara sessiz kalan devlet organlarına da yazıklar olsun!

29 Ekim 09:34 (Şikayetten 3 gün sonra)
31 Ekim 14:33

Aksa Gaz Gaz İkametgah Sokağıma Ve Evime Gaz Hattı Çekmedi