Akıllı TV Ve İş Birlik Oldukları Diğer Kanallar

05 Eylül 2020

Akıllı TV, Park Tv, Derya Tv, TV o, Topshop ®, shoping hepsi birbirleriyle bağlantılı aynı firmaya ait firmadır arkadaşlar. Ürünleri kalitesiz güvensiz bir şirket... Ürün gelirken faturayla gelecek diyorlar irsaliyeyle geliyor hep yalan dolan. Reklam vermiş oldukları sanatçılar üzerinden reklam yapıyorlar.

Yerlerini tam tespit edemedim ama İstanbul'da yaşayan arkadaşlar kontrol etmelerini tavsiye ederim. İstanbul Ayvansaray Otakçılar Caddesi tarafında.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Akıllı Tv Deprem Zamanı Koltuk Reklamı

16 Şubat

Ülkemiz bu durumda iken halen araba koltuğu reklamı gösteriyor. Neyin kafası bu. Satılan koltukların gelirlerini depremzedelere vereceksiniz herhalde ya da bu dünyada değilsiniz. Bu yazıdan sonra ne oluyor deyip kendinize gelecek ya da yeni yayın müdürü ile çalışacaksınız.

Akıllı Tv Deprem Zamanı Koltuk Reklamı

Akıllı TV'den Alınan Koltuk Kılıfı Mağduriyeti

16 Şubat

Akıllı TV 'den 2127087755 aracılığı ile oto kılıfı sipariş verdim. 12. Şubat'ta geldi aracıma uygun bir ürün gönderilmemiş bazı yerleri dikilmemiş, mesela ceb gibi yerleri yanında dökmeden göndermişler. İade için aradım çalan telefonu kaldırmıyorlar, sonrada kapatıyorlar, böyle sorumsuzluk olmaz.

Akıllı TV'den Alınan Koltuk Kılıfı Mağduriyeti

Akıllı TV 'de Disney Plus Olmaması

08 Ocak

Bana satılırken bütün uygulamaları indirebileceğim Akıllı TV olduğu söylendi Disney Plus indiremiyorum çok saçma gerçekten bence güncelleme yapılmalı.

2 Yorum

Hande

Aradım farklı numaradan adres Ankara diyorlar bir de 0212 telefon arıyorsun mantıklı açıklama yok yalnız

Hande

Ben oturuyorum otakcilr Cad. Neredeler tam anlayamadimbana İkitelli yazıyor çakma kargo üzerine

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.