Instagram'da akıllı saatler sayfasından 200 ₺ ücretle t500 watchsiparişi verdik. Tarafımıza security camera diye bir ürün gönderildi. WhatsApp konuşmalarımız var. İade garantisi sözlü olarak verildi ancak şu an WhatsApp ve Instagram sayfalarından engellendik. Fatura ve fiş yok. İade işlemleri için firmaya ulaşmak mümkün değil.
Instagram'da akıllı saatler sayfasından 200 ₺ ücretle t500 watch siparişi verdik. Tarafımıza security camera diye bir ürün gönderildi. WhatsApp konuşmalarımız var. İade garantisi sözlü olarak verildi ancak şu an WhatsApp ve Instagram sayfalarından engellendik. Fatura ve fiş yok. İade işlemleri için firmaya ulaşmak mümkün değil.