Instagram'dan birkaç gün önce akıncı kozmetik tarafından yayımlanan reklamı gördüğüm Braun ® marka tıraş makinesi siparişi verdim bir gün sonra siparişin doğrulanması amacıyla 05380543***9 tel. Arandım birkaç gün sonra ürünelime ulaştı kapıda ödeme kart ile gerçekleşti paketi açtığımda hiç ilgisi olmayan 50 TL bile etmeyen bir ürün çıktı Aras Kargo ®şirketine iade etmek istediğimde kart ile ödendiğinden dolayı iade edilemeyeceği söylendi bende beni arayan numarayı çok kere aramama rağmen açan olmadı birkaç defa mesaj çektim onda da bir sonuç yok.
Instagram'dan birkaç gün önce akıncı kozmetik tarafından yayımlanan reklamı gördüğüm Braun ® marka tıraş makinesi siparişi verdim bir gün sonra siparişin doğrulanması amacıyla 05380543***9 tel. Arandım birkaç gün sonra ürün elime ulaştı kapıda ödeme kart ile gerçekleşti paketi açtığımda hiç ilgisi olmayan 50 TL bile etmeyen bir ürün çıktı Aras Kargo ® şirketine iade etmek istediğimde kart ile ödendiğinden dolayı iade edilemeyeceği söylendi bende beni arayan numarayı çok kere aramama rağmen açan olmadı birkaç defa mesaj çektim onda da bir sonuç yok.