Yemek Sepeti Akbank Kodu

28 Mayıs
Semih'in Teşekkür Mesajı
“Sağ olun”

Yemek sepetinde bulunan 1014YEMEK300 kodu ile Akbank'a üye oldum ama hala daha kod gelmedi. Yaklaşık yarım saat falan oldu ve hala bekliyorum. Sistemsel kaynaklı bir sorun mu yaşanıyor yoksa bu işte bir terslik mi var? Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Cevaplandı
29 Mayıs 00:30

Sağ olun

Akbank Mağduriyet Yaşama

3 gün önce

Akbank hesabımdan Garanti BBVA yanıltanların bulunduğu banka hesabına toplam 58.520 TL kadar param gitti ve bankalar hiçbir koşulda bana yardımcı etmeyeceklerini ve Garanti BBVA tarafında duran para hakkında işlem yapamayacaklarını belirtiyorlar ve hiçbir koşulda bana yardım etmediler.

Akbank İlgisizliği Konu Hakkında Bilgileri Yok

1 hafta önce

ATM'ye para sıkışması yaşadım. Şirket hesabı ne Akbank müşteri temsilcisini ne de banka hiçbir şekilde yardımcı olmuyor ne yapmam gerektiğini de söylemiyorlar çünkü kendileri de bilmiyorlar Akbank yüzünden 10 gündür şirketle problem yaşıyorum. Böyle bir işleyiş olamaz

Akbank Yardımcı Olmadı

1 hafta önce

Akbank müşterisiyim ve dolandırıcı bir kişiyle karşılaştım. Bankanızın bu duruma müdahale etmemesi beni endişelendiriyor. Bankamdan gerekli yardımı almak istiyorum. Um**y*** adlı kişinin tr74000****128769 IBAN numarası ile ilgili bir sorun yaşanıyor.

1 Yorum

Emre