Ödeme Talimatı Akbank CIP Para Yüklemedi

03 Haziran

Ben Akbank müşterisiyim, Akbank tarafından mart ayında arandım, ödeme talimatı verirsem 180 TL Chip Para vereceklerini söylediler. Lakin üzerinden 2 ay geçti 3 aya giriyoruz hala ses yok. Ayrıca bdn 4442525 i defalarca aramama rağmen. İyice insanlarla oynamaya başladılar. Kendilerinin alacağı olsa neyin vatsa alırlar buna bir dur diyecek yok mu.

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 19 sa 6 dk
Akbank Logo
03 Haziran 11:54
Ahmet
05 Haziran 16:41

Akbank niçin milleti kandırıyor, hala verdikleri sözü tutmadılar. Mart ayında ödeme talimatı verdim, talimatlarımızın ücretleri yattı yatıyor, onlarda verdikleri sözün üstüne yattılar.

16 Ağustos

Akbank müşterisi olarak kredi kartı kullanmaktaydım. 16 Haziranda tarafıma kampanya mesajı geldi. Gelen kampanya; Kredi kartı borcumu ödemek için hesabım üzerinden otomatik ödeme talimatı vermem durumunda 175 TL Chip Para yükleneceği idi. Kampanyaya katıldım. Hatta Chip Para bile yüklendi hesabıma. ...

Akbank Ek Kart Kampanya Şikayeti

03 Ocak
"Akbank bugüne kadar memnun olduğum bir kere bile şikayet kaydı oluşturmadığım ilk ve tek bankaydı. Bu kampanyada beni mağdur etmeyeceğini biliyordum. Sorunum en hızlı şekilde çözüldü. Bir kere daha iyi ki Akbank dedim. Müşteriyi asla memnun etmeden sorun kapatılmıyor. Çok teşekkürler. Akbank ile yola devam 💐"

Akbank 150 Chip Para

01 Aralık 2022

Akbank Eylül ayında otomatik fatura ödeme talimatı için. 1 telefon otomatik ödeme talimatı 75 iki fatura ödeme talimatı için 150 Chip Para 12 ay boyunca yatacak denmişti ben 2 fatura için ödeme talimatı verdim ama 1 kere yattı hani nerede sözünüz ses kayıtlarının dinlenmesini istiyorum

Akbank 4000 TL Chip-para Mağduruyum

28 Kasım 2022

Akbank 4000 TL Chip Para mağduruyum. 3 faturamı ödeme talimatı verdim bir de üstüne kredi kartını açtırdım. Sözleşme karşılığı her şeyi tüm işlemleri yapmama rağmen hesabıma sadece 2000 Chip Para yattı sorunuz 1 hafta içinde çözülür dendi nedense 20 günü geçti ses yok

0 Yorum

Cevaplandı