Geçen hafta Akbank ATM'sinde eşimin kartından para çekecektim tutarı yazıp parayı çektim fakat parayı bana vermedi ATM eşim hemen bankayı aradı 1 hafta içinde çözümlenecek dediler 1 hafta oldu hala kimse aramadı ramazan ayındayız ihtiyacımız olan parayı onların hatası yüzünden 1 haftadır bekliyoruz ...
Devamını Oku
Akbank ATM sinden para çektiğim sırada para sıkıştırdı çektiğim paranın bir kısmını çekemedim müşteri hizmetlerini aradım 4 iş günü içinde çözüleceğini beyan ettiler tam 30 iş günü nü geçti şikayetim. Her aradığımda yeniden şikayet açıp durmaktan başka bir çözümleri yok.
Devamını Oku
16.03.2023 tarihinde saat 19:53 'de Keçiören Bursa caddesinde bulunan Akbank 5957 numaralı ATM 'den
Akbank hesabımdan 2.360,00 TL tutarında para çekerken ATM kapandı ve parayı vermedi fakat hesabımda çekilmiş gözüküyor. Bununla ilgili 2 gündür 4442525 4442323 4442828 numaralı Akbank müşteri hizmetle...
Devamını Oku
Bu kadar saçma bir olay yaşamadım ve görmedim. 8000 TL kendi Akbank ATM sinden para çektim vadesiz hesabımdan benden 60 TL çekim ücreti aldılar. Uyarıda vermedi ATM standart üstü çekiyorsun 60 TL alırım diye. İadesini bekleyeceğim olumsuz olursa derhal kırıp atacağım kartınızı
Devamını Oku
Akbank da para çekilmiyor. Verdikleri kartı hiçbir ATM kabul etmiyor. Kendi iş yerimde bana lazım olan para ile çekmeme müsaade ettikleri para arasında dağlar kadar fark var. Her işlemim Akbank da olmasına rağmen, beni binbir pişman eden Akbank a teşekkürler.
Devamını Oku
Akbank ATM'leri hakkında şikayetim var ® Ankara çubuk ve Esenboğa hava limanın da bulunan ATM'lerinde sürekli bir sorun var sürekli bir arıza var içerisinde sürekli para olmayışından arızalı olmasından çok şikayetçiyiz. Eskiden para olmadığında farklı bir bankadan para çekildiğinde ücret kesintisi olmazdı. Çubuk'tan en yakın ATM hava limanı dış hatlar göstermekte buradan kalkıp insanlar taaa oraya nasıl gitsinler arayıp söylediğimizde hiç yardımcı bile olamadılar. Akbank ile artık çalışmayacağım.