Akbank'ın Teknosa İle Düzenlediği Vade Farksız 12 Ay Taksit Kampanyası
Şikayete otomatik cevap vermek Moda herhalde Akbank ta Taahhüt ettiğiniz Teknosa da Juzdan ile sonradan vade farksız 12 ay taksiti yerine getirmiyorsunuz alışveriş yapmadan önce Akbank müşteri temsilcisini arayıp sordum sektör kısıtlaması var mı diye altın ve benzeri olan ürünler hariç her şeyde geçerli dedi bende akabinde Beyaz eşya siparişi verdim ama defalarca Akbank müşteri temsilcisi ile görüşmeme rağmen mağduriyetim giderilmiyor. Gerçekten Akbank gibi yılların bir bankasına taahhüt ettiği kampanyayı yerine getirmemesi hiç yakışmıyor.
Akbank'ın Teknosa ® ile düzenlemiş olduğu 12 ay vade farksız kampanyasından yararlanmak için alışveriş yapmadan önce Akbank müşteri temsilcisi ile görüştüm ben bu kampanya kapsamında alışveriş yapacağım nasıl oluyor diye sordum bana verilen cevap siz peşin olarak alıyorsunuz alacağınız ürünü sonradan Akbank'ın uygulaması olan Juzdan ® uygulamasından vade farksız 12 taksitlendirme yapabiliyorsunuz dedi. Bende 30.11.2022 Tarihinde 9398,00 TL'lik alışveriş yaptım ve akabinde Akbank müşteri temsilcisinin dediği şekilde Juzdan uygulamasında taksitlendirmeye çalıştım ama faizli bir şekilde Taksit gözüküyor. Taahhüt ettikleri gibi faizsiz taksit yapılmıyor. Kampanya 31.12.2022 tarihine kadar geçerli ve bu konuda mağduriyet yaşıyorum. Defalarca Akbank müşterisi temsilcisi ile görüşmeme rağmen çözüme kavuşmuyor bu benim ilk alışverişim Akbank Axess kart ile ilk alışverişimde böyle bir sorun yaşamak çok can sıkıcı mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.