Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Akbank ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Akbank'ın Garip Müşteri Davranışları

Murat
Murat 09 Şubat 14:14

Akbank Garip Bir Banka, İzmir Gaziemir Şubesi Çok daha garip bir şube, müşteri temsilcileri telefonda muhasebe dersi veriyor mudilere, sıra numarası alan normal vatandaş dersin bitmesini bekliyor, numarataj ise çok daha ilginç, neye göre, kime göre sıralama yapıyor anlaşılır gibi değil, Akbank'ın son zamanlarda problemli bir banka olduğu bilinen bir gerçek, bu durum kanser gibi şubelere de yayılmış durumda, şube içinde en basit işleminizi 30 dakikada şube boş olsa bile halledebilirseniz çok şanslısınız, hantal denilen devlet bankaları bu özel bankadan iki kat hızlı işlem yapıyor.

09 Şubat 14:19

Akbank Gaziemir Şubesinde 09/02/2023 günü çok ilginç bir durum yaşanıyor, koca ilçeye 3 kişi hizmet veriyor, müşteri temsilcisi telefonda bol bol konuşuyor kim hizmet alamıyor sadece içeride bekleyen mudilere, büyük ihtimalle burada müdür, müdür yardımcısı gibi birileride yok, niye bu kadar adamı bekletiyorsunuz diyen, demek ki banka genel merkezininde bu tip olaylar pek umurumda değil, Akbank'ın neden gün geçtikçe müşteri kaybettiği belli, nizam, intizam, bitmiş, saldım çayıra mevlam kayıra, karakucak iş yapılıyor, bakkal, market bunu yapmaz çok ilginç.

Akbank Logo
Akbank09 Şubat 14:16
Murat
Murat09 Şubat 14:20

Çok inandırıcı olmayan otomatik sistemden atılmış bir cevap, şu an karmaşa halen devam ediyor

2 gün önce

Akbank Halka Arz Emir İptali

Akbank mobilden Göknur gıda halka arz emiri vermiştim ve gerçekleşmedi para bloke durumunda ve hiçbir işlem yapamıyorum paraya ne işlemi iptal edebiliyorum ne emrim gerçekleşti ve paraya ihtiyacım var buna rağmen mobilden işlemi iptal edemiyorum paramın iadesini istiyorum.

Akbank Halka Arz Emir İptali
4 gün önce

Akbank Yatırım Fonu Almak Pişmanlıktır

Akbank'tan yatırım fonu aldım. Almaz olaydım. Yatırım birimine kesinlikle ulaşılamıyor. 10 Mart'ta alım yaptım 14 Mart'ta satım yaptım satım emrimi o haftaki en düşük fiyat olan 16 marttan gerçekleştirmişler. Bilgi alıp bağlanamıyorum da.

1 hafta önce

Akbank Kredi Kartı Limit Artışı

Akbank kredi kartımın limiti otomatik limit yükseltme kaplı olmasına rağmen 81.400 TL'ye yükseltildi bankayı aradığımda mesaj yolu ile yokladıkları 7 gün içerisinde itiraz etmediğimiz takdirde kendiliğinden yükseltileceği yazdığından yükseltildiğini söylediler ve tekrardan otomatik limit artışım mob...

2 hafta önce

Akbank Sistemi Ve Müşteri Temsilcisi Üslubu

Akbank firmasının internet mobil bankacılığını kullanan anneannem şifreyi yanlış girmesinden dolayı karşısına kullanıcı adı isteyen bir bölüm çıktığını söyledi. Kullanıcı adı banka tarafından verilmemiş veya kaydedilmemiş her neyse. Müşteri temsilcisini aradığımızda birçok prosedür ile 15 dakika uğr...

3 hafta önce

Akbank Hisse Satış Emri

Akbank'ta satış emri vermiş olduğum hisse 2 gündür beklemede. Satışım onaylandı fakat hesabıma geçmiyor. Bu konu hakkında detaylı bir açıklama ve paramın tarafıma iletilmesini rica ediyorum. Aksi halde yasal yollarla bu konu çözüme kavuşturulacaktır.