Ben eski bir Akbank müşterisi olarak yazıyorum bankaya olan tüm borçlarımı kapatmama ve defalarca çağrı merkezine telefon açıp hiçbir şekilde k. K borcunuz yoktur teyidini almama rağmen bana kullanmadığım bir kartın borcunu çıkartmaktalar kaybettiğim kartımı iptal ettirdim ve yerine yeni kart gönderdiler ve bu kart ile kaldığınız yerden devam edebilirsiniz dediler şimdi hesabımı kapattım bana kullanmadığım afaki bir kartın borcunu çıkartıyorlar madem eski kartımın borcu vardı bugüne kadar akılları neredeydi neden bana önceki kartınızın borcu vardı denilmedi çok merak ediyorum ayrıca çağrı merkezi çalışanları önlerindeki ekranda her tel açtığımda borcumu nasıl göremiyorlar kartımın limiti 19.500 TL kardeşime kart çıkarttım bağlantılı kart verdiler sonradan hepsini iptal etmek için bankayı aradım ek karta yanlışlıkla yüksek miktar yatırdığımı söyledim yüksek tutarın diğer k. K ma aktarılmasını istedim yaklaşık 20.000 civarında faizi ile birlikte para yatırdım onayladılar işlemi sözde yaptılar sonra hiçbir şekilde bankaya güvenmediğim için banka şubesine gittim oradaki çalışana ilettim meşhur internet bankacılığından yararlanarak yardımcı oldu inanın sadece şubede 3 defa kontrol ettirdim borcunuz yoktur dedi hesabımı kapattım bankadaki kalan bakiyeyi iade etti tel. Den internet bankacılığına baktığımda karttaki tutar 15.000 civarında bankaya hiçbir şekilde güvenmediğim için tekrar aradım müşteri temsilcisi bana kullanmadığım bir kartın borcunu çıkarttı madem benim borcum vardı şu ana kadar neden bana hiçbir şey söylenmedi ya da borcu olmayan k. K da o borcun işi ne neden iptal olan kartınızın borcu duruyor denilmedi CİMER'e de yazdım oradan gelen cevaba göre hareket edeceğim gerekirse avukat tutacağım tel görüşmelerimin hepsini istedikleri kadar dinlesinler tabi o görüşmelerin başına bir şey gelmezse çünkü bankaya olan güvenim sıfır bile değil eksilerde bir de şu var ben şüphe edip aramasam hala aramıyorlar ayrıca tüm bu yazıyı okuyanlara bir tavsiye hemen CİMER'e yazın etrafımda herkese söylüyorum Akbank pişmanlıktır emekli promosyonu için ailemde 3 kişi var üçüne de engel oldum olmaya da devam ediyorum yetkililerden dönüş bekliyorum tabi bu yazı ne kadar umurlarında olur o da ayrı bir soru işareti
0 Yorum