Akbank Yurt Dışı Komisyon Ve Döviz Farkı

04 Haziran

Akbank yurt dışı alışveriş için olması gereken fiyattan yüzde 15 daha fazla para çekti. İlk olarak bekleyen tutar da 1100 TL daha fazla alındı. Toplamda 7000 TL fazladan alınan para yüzünden çok fazla zararım oluştu. Alınan fazla paranın iade edilmesini istiyorum.

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 18 sa 47 dk
Akbank Logo
04 Haziran 12:42
Coşkun
06 Haziran 22:48

Gelen cevap yüzde 2 komisyon alındığı ama alınan para yüzde 15. Bunun tarif edilir bir tarafı yok. Aldığım ülke bile yüzde 5 vergi alıyor. Bunlar 3 katı bir parayı hiç hak etmeden nasıl alır. Paramın iade edilmesini istiyorum. Yoksa Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne dilekçe ile müracaat edeceğim. Bu haksız kesintiyi kabul etmiyorum.

Akbank Haksız Yere Para Kesintisi

4 gün önce

Akbank obs aracılığıyla takip masraf tahsilatı adı altında haberim olmadan 84.46 TL ve 68.10 olarak iki seferde hesabımdan para çekmiştir. 17 seneden beri çalışmadığım hiçbir şekilde borcum olmadığı halde bu kesintinin iadesini istiyorum. Aksi takdirde tüketim heyetine ve yasal mercilere şikayette b...

Akbank Haksız Yere Para Kesintisi

4 gün önce

A101 marketten sipariş verdiğim telefona karşılık Akbank kredi kartımdan iki kez 2.600 TL çektiniz. Telefonlar gelmedi. Akbank'tan aldığımız ödemeyi iade etmezseniz banka ve savcılık suç duyurusunda bulunacağım. Hüseyin Z***** 0537********87. h*********@gmail.com

Akbank 1200 TL Eksik

5 gün önce

7 Nisan 2023 tarihinde Ziraat Bankası'na ait ATM'den para çekerken ATM bana eksik bir miktar verdi. 3.000 Türk Lirası çektim, çıkan tutar ise 1.800 Türk Lirası oldu. 1.200 lira eksik vardı, lütfen işlemleri inceleyin ve 1.200 lira olan tutarı bana iade edin.

Akbank 1200 TL Eksik

1 Yorum

Melek

Bence hiç vakit kaybetmeden e devlet üzerinden Türkiye Bankalar Birliği Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun aynı şekilde beni de 7 bin tl zarara uğrattılar

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 18 sa 47 dk