Akbank Yönetici Adaylığı Kayıt Bilgi Doldurma Hatası

Akbank kariyer uygulamasına giriş yaparken kimlik bilgilerim doğru olduğu halde Mernis'ten eşleşmedi diye giriş yapılamıyor giremiyorum. Bilgisayar ya da telefon ikisin den de defalarca denememe rağmen giriş sağlayamadım sürekli aynı hatayı veriyor ve başvuruda bulunamıyorum.
Akbank Kariyer uygulamasına giriş yaptığımda yaz stajı programına kayıt olurken bilgilerim doğru olmasına rağmen ‘‘Girdiğin kimlik bilgileri ile Mernis doğrulaması yapılamadı. Bilgilerin doğruluğunu kontrol ederek tekrar deneyebilirsin'' hatası almaktayım. Bu sorunu nasıl çözebilirim
Akbank giriş şifresi oluşturamıyorum. Akbank internet bankacılığı ya da uygulamasına girmek istiyorum ancak Akbank şifrem kilitlendiği için giriş yapamıyorum. Müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorum ona bağlanmak için de Akbank şifresi istiyor. Uygulama üzerinden şifre almaya çalıştığımda kart numa...
Akbank Kariyer uygulamasına giriş yaptığımda kayıt olurken bilgilerim doğru olmasına rağmen ‘‘Girdiğin kimlik bilgileri ile Mernis doğrulaması yapılamadı. Bilgilerin doğruluğunu kontrol ederek tekrar deneyebilirsin'' hatası almaktayım lütfen yardımcı olabilir misiniz.
Akbank Kariyer uygulamasına giriş yaptığımda kayıt olurken bilgilerim doğru olmasına rağmen ‘‘Girdiğin kimlik bilgileri ile Mernis doğrulaması yapılamadı. Bilgilerin doğruluğunu kontrol ederek tekrar deneyebilirsin'' hatası almaktayım. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Telefon ve bilgisayardan denememe rağmen.