Akbank ile ilgili
  •   Çözüldü

Akbank Yatırım Fonu Almak Pişmanlıktır

Uğur
Uğur 17 Mart 12:09

Akbank'tan yatırım fonu aldım. Almaz olaydım. Yatırım birimine kesinlikle ulaşılamıyor. 10 Mart'ta alım yaptım 14 Mart'ta satım yaptım satım emrimi o haftaki en düşük fiyat olan 16 marttan gerçekleştirmişler. Bilgi alıp bağlanamıyorum da.

Akbank Logo
Akbank17 Mart 12:10

05 Ocak

Akbank Yeni Halka Arz Hisseyi Alım Emri Giremiyorum

Akbank yatırım hesabım var hisse senedi hesabım var fakat yeni halk Arz olan hisseyi alım emri giremiyorum halka arz talep toplama gözükmüyor çözüm bulmasını rica ediyorum birçok şey denedim yapılmadı bir sonuca ulaşamadım çözüm bulununca tarafıma bilgi verilmesini rica ediyorum

4 hafta önce

Akbank Halka Arz Emri Alınmadı

Merhabalar. 28/04/2023 tarihine Akbank mobil uygulamasından halka arz emri verdim ama emir alınmadı ücret iade de edilmedi ayrıca para portföyde de gözükmüyor. Durumla ve ücretle alakalı bilgilendirme ya da ücret iadesi yapılmasını istiyorum. Teşekkür ederim.

27 Nisan

Akbank Halka Arz İşlemleri

Akbank tan Halka arzdan ve cvk satış emri verdim. Bir süre sonra ücret hesabıma yattı ama eksik yatırdı. Müşteri temsilcisini arıyorum 40 dakika bekletiyorlar. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Konu hakkında bilgi rica ediyorum. Akbank'tan geri dönüş olmazsa tüm hesaplarımı kapatmayı düşünüyorum...

• profile
1 Destekçi
26 Nisan

Akbank Halka Arz Eksik Para Yatırılması

Akbank müşteri hizmetlerini arıyorum müşteri hizmetlerine aktaramıyorlar ama açan yok. Halka arz kopol ve Cvk maden satış emrimden eksik para yattı. Müşteri hizmetlerini aradığımda yetkili birime aktardıklarını söylüyorlar ama açan yok. Konu hakkında detaylı bilgi almak istiyorum

15 Nisan

Akbank Halka Arz İşlemi Gözükmüyor

06.03.2003 tarihinde halka arz kopol koza polyester aldım. Para hesabımdan çekildi, lakin giden paralarda ve emirlerde gözükmemektedir. Diğer bankalardan alim yapanların sonucu belli olmuşken biz de niye gidenlerde bile belli değil. Bu konuda bilgi verebilir misiniz lütfen.