Akbank Yanıltıcı Reklam 0faiz

Akbank Yanıltıcı Reklam 0faiz
Hüseyin
08 Eylül 10:38
Hüseyin'in Teşekkür Mesajı
“Dün, Akbank Üsküdar şubesiyle görüşmeye gittim kaydınız var hızlandırma işlemi yapalım dediler. Bugün 0 faiz olarak tanımlandı. Şikayet var tarafından veya banka tarafından her ne sebeple olursa olsun işim çözüldü çok teşekkür ederim emeği geçenlere”

Akbank Faizsiz nakit avans yanıltması, ilk kez Axess Kart alacaklara özel 25 bin tl 0faiz 3ay vade reklamı üzerine, Axess Kart çıkarttım. Kart geldi şifre alındı. Tanımlanması kart aktivasyonundan sonraki 2 iş günü süre sonunda olacak dediler. Bekledim tanımlanmadı. Müşteri temsilcisi ile görüştüm olayı anlattım kayıt açalım dediler. Kayıt açıldı, birkaç gün sonra mail attılar. " 0 faizle 20bin tl 2-3 ay vade ile kullanabilirsiniz '' diye. Denedim kullanamadım. Tekrar müşteri temsilcisi ve tekrar arıza kaydı ve tekrar olumlu mail yolu ve yine kullanamıyorum. 3. Arızayı açalım aciliyet belirtelim dediler tamam dedim diğer maillere 2 gün içinde dönen Akbank aciliyet belirttiğimiz kayda 4gündür herhangi bir dönüş yapmadı. Müşteri temsilcisini 4. Kez aradığım da şubeye gidip oraya sormamı tavsiye etti. Ya arkadaş böyle bir kampanya yapıp arkasında durmamanız, insanları yanıltıcı reklam yapıp canından bezdirmeniz sizin gibi bir kuruluşa hiç yakışıyor mu?

Hüseyin
10 Eylül 21:59