Akbank Ve Müşteri Hizmetleri Yetkilisi Mağduriyeti
Akbank müşteri hizmetleri ile tekrar iletişime geçip kartın iptalini istedim kartı iptal ederseniz kart aidatını geri iadesinin söz konusu olmadığını bildirdiler kart aidatının iadesi ile de ilgili zaten geri ödenir diye bir şey söylemediler olumlu ya da olumsuz sonuçlanır dediler ilk bana bu kartı sunan yetkiliye özellikle sordum kart ücreti var mı diye olmadığını belirt ti 75 TL Chip Para vereceğiz dediler vermediler bir de üstüne benden 121 TL aldılar buna ne denir
Akbank emekli maaş müşterisiyim 2022 haziran ayında Akbank müşteri hizmetleri ile bir görüşmem esnasında müşteri hizmetleri yetkilisi ek kredi kartı alıp 200 TL harcama yaparsam 75 TL Chip Para yükleneceğini ve chip parayı kullandıktan sonra ek kartı iptal edebileceğimi söyledi bunun için bir ödeme çıkıp çıkmayacağını sorduğumda bir ödeme çıkmayacağını söyledi bu söyleme karşı ek kart talebinde bulundum harcamayı yaptım temmuz ayında Chip Para yüklenmedi. Aradım çıkan müşteri hizmetleri 25 temmuzda yüklenecek dedi yine yüklenmedi ağustos ayında aradığımda 14 hazirana kadar harcama yapıldığında yüklenir yanlış bilgi vermişler dedi ve en son 121 TL kredi kartında ek kart ücreti olarak kesin gördüm Akbank ve müşteri hizmetlerindeki görüştüğüm müşteri hizmetleri yetkilisi kendisine prim sağlamak için beni yanıltmıştır ve banka konunun çözümü için hiç yol aramıyor.