Akbank Teknosa'da Seçili Apple Ürünlerinde 1000 Tl İndirim Kampanyası
Halen daha sorunum devam etmektedir. En son gelen cevabı mesajda kampanya şartlarını yerine getirmediğim belirtiliyor, ancak ben bu alışverişimi kampanyanız kapsamında ve her aşamasında Müşteri temsilcilerinizle teyit ederek gerçekleştirdim, hatta kaç tane kayıt oluşturdum özellikle telefon görüşmelerimizin de dinlenilerek çözüm beklediğimi belirtmeme rağmen halen çözülemedi, devamlı en kısa sürede dönüş yapılacak bilgilendirmesi haricinde ne hikmetse çözümsüzlük devam ediyor, çözülmüyor denilse Devletimin Mahkemeleri tarafından hakkımı arayacağım, Ben Kampanyaya 30 Mart 2022 de katıldım, Ürünü 31 Mart 2022 de aldım İlk Ekstreme 1.000 TL indirim yansıtılacak şeklinde bütçemi ayarlamıştım, Yansıtılmadı 08.04.2022 tarihli Ekstre borcumu ödemek için başka banka Kredili mevduat hesabından para çekerek kapatmak zorunda kaldım, 08.05.2022 tarihinde ikinci ekstre dönemim geldi yine yok, Neden Çözüm konusunda Net bir bilgi alamıyorum.
Sorunum halen devam etmekte ama ne hikmetse çözümsüzlük devam etmektedir, bu arada Akbank Konunun muhatabının Teknosa olduğunu hem mesajla hem de bugün gerçekleştirdiğim Kampanya biriminden saat 11.00 de görüşme gerçekleştirdiğim temsilci tarafından bildirilmesi üzerine buradan paylaşma lüzumunu hissettim. Değerli Akbanklı, 8019058104 numaralı iletinizi inceledik. Kampanya koşulları; 25-31 Mart 2022 tarihlerinde Axess ile Teknosa mağazalarından ödemesini tek seferde yapacağınız seçili ürünlerden her birinden ilk ve tek bir ürün alımınızda 1000 TL indirim fırsatı sunulmaktadır. Apple 10.9-inch iPad Air Wi-Fi 64GB, iPhone 13 Yeşil ve iPhone se 64 GB Kampanya katılmak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Axess Mobil'den Hemen Katıl butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olması gereklidir. İndirim kampanyası müşteri bazındadır. Satın alma işlemi sırasında alışveriş tutarı birden fazla karta bölünmeden, sadece kampanyaya dahil Akbank kartlarından bir tanesi ile ürün tutarı ile aynı tutarın karttan provizyon alınarak satış işleminin gerçekleştirilmesi halinde kampanyadan yararlanılabilir. Şartları sağlamanıza rağmen indirimin yansıtılmadığını fark ederseniz Teknosa müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Ürün ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Mutlu günler dileriz. Akbank
Ben, Oğluma 25-31 Mart 2922 tarihlerinde Axess ile Teknosa ® Mağazalarından seçili ürünlerden her birinden ilk ve tek bir ürün alımında1000 TL indirim fırsatı kapsamında Tablet aldım, Satın almadan önce alışveriş yaptığım mağazadaki görevli ile hem de Akbank Müşteri temsilcileri ile kampanya şartlarını teyit yapmış olmama rağmen halen indirimimi alamadım, Teknosa Akbank yapacak diyor banka Teknosa her ikisi de sadece kayıt oluşturduk diyor ama sonuç yok. Bu şekilde kampanya mı olur? Neden faydalanamadığımı da net açıklayan yok. Bundan sonra Devletimin Mahkemelerinde hakkımı aramayı planlamaktayım.