Akbank ile ilgili

Akbank Şirketimi Batırıyor

Ahmet
Ahmet 09 Eylül 2019 06:16
Akbank Şirketimi Batırıyor

22.03.2019 tarihinde şirketim adına Akbank'tan vadesiz hesap açmıştım. Şirketim bilişim yazılım bilgisayar gıda tar. Hayv. İml. İthalat üzerineydi. 3 tane yine şirket adına olan hesaptan Akbank hesabıma EFT yaptım. Akbank hesabımı vadeli hesaba çevirerek birikimlerimi orada tutacaktım ve iş yaptığım insanlardan elden borç verdiğim insanlardan ödememi yine Akbank hesabım üzerinden havale-EFT ile aldım ancak 15.04.2019 tarihinde hesabım bloke oldu.

Çok anlamsız ve mağdur edici bu durumda defalarca izah etsem de İstanbul/Sultanbeyli şubesi personelleri ve müdürü benimle ilgilenmedi sorunumu çözmediler ve bunu arkadaşım olan avukat ile görüştüm benimle bazı bilgileri paylaştı ben de anladım ki Bütün yüksek miktar paraları MASAK'a bildirimde bulunup hukuksuz olarak sonuç bekleyerek sure uzatarak paraları işletiyorsunuz. Ne olursa olsun yasa açık 7 iş gününde MASAK'in cevap vermediği veya Savcılığa sevk etmediği hesaba el koyma hakkına sahip değilsiniz. Şubeyi ve Çalışanlar hakkında yasayı manipüle etmekten suç duyurusunda bulunacağım yetkilerinizi kötüye kullanıyorsunuz ben bir ticaret firmasına sahip olarak benim şirketimi de maddi manevi zarara uğratıyorsunuz.

Ticari faaliyetimi aksatıyorsunuz derhal bu blokenin kaldırılmasını talep ediyorum aksi takdirde hukuki süreç başlatıp bu süre zarfında tazminat olarak sizden çıkaracağım. T.C. Kimlik numaram 190288***.

Akbank Logo
Akbank09 Eylül 2019 06:16
Ahmet
Ahmet09 Eylül 2019 06:23

5 ay olacak neredeyse hala bir sonuç yok bu son süreç bundan sonra hukuki olarak haklarımı arayacağım.

5 gün önce

Akbank Kredi Kartı Para Transferi Sorunu

Akbank kredi kartımdan EFT yapamıyorum. Sisteme girdiğimde "Transfer işleminde hata oluştu. İşleminizi kontrol edin "uyarısı alıyorum. Bu yüzden nakit ödemelerimi yapamıyorum. Müşteri hizmetleri net bilgi vermiyor. Çok mağdur durumdayım, bu sorunun bir an evvel çözülmesini istiyorum

23 Nisan

Akbank MKK Ödemesi Adı Altında Para Çekiyor!

Akbank vadesiz hesabımdan iki kez MKK ücreti bilgim dışında çekildi iadesini istiyorum. Bu nasıl bir saçmalık izinsiz işlem yapma hakkını size kim veriyor. EFT sırasında kesilen ücret beni mağdur etti. Buna ne hakkınız var insanları zor durumda bırakıyorsunuz.

Akbank MKK Ödemesi Adı Altında Para Çekiyor!
18 Nisan

Akbank Altın EFT Sorunu

Akbank'ta bulunan altın hesabımdaki bakiyemi başka bir bankadaki altın hesabıma EFT yapmak istediğimde mobil uygulamadan yapamadım. Şubeye gittim, böyle bir işlemin olduğunu fakat diğer bankadaki hesabımın aktif edilmemiş olabileceğini söylediler. Diğer bankamla görüştüm, aktif olduğu bilgisini aldı...

Akbank Altın EFT Sorunu
  • profile