Akbank Sim Kart Bloke

Muhammet 30 Ocak 18:10
Akbank30 Ocak 18:12
Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında bankamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. Bankamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizde değişiklik olması durumunda 444 25 25 Telefon Şubemiz, Şubelerimiz ya da Akbank Direkt İnternet üzerinden bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, öneri ve istekleriniz için www.akbank.com internet sitemizde yer alan “Bize Ulaşın” formunu kullanabilirsiniz. Saygılarımızla Akbank
Yakın zamanda sim kartımı değiştirip başka bir firmaya geçiş yaptım bununla beraber tüm banka kartlarıma sim kart blokesi geldi yani internetten alışverişe kapandı. Akbank müşteri hizmetlerini bloke kaldırmak için aradım ama sim blokesi olduğu için müşteri hizmetlerine ulaşılamıyormuş sim blokesini kaldırıp tekrardan aramam lazımmış, saçmalığa bakar mısınız ben sizi ne için arıyorum keyfimden mi? Bu kadar kötü bir sistem yok madem ulaşamayacağım size o zaman blokeyi müşteri hizmetlerinden kaldırabilirsiniz demeyeceksiniz resmen insanların aklıyla dalga geçmek bu.