Akbank Sıfır Faiz Karmaşası
Ali 28 Mart 12:32
Akbank28 Mart 12:32
Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, sonucu hakkında bankamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizden tarafınıza detaylı bilgi iletilecektir. Bankamızda kayıtlı iletişim bilgilerinizde değişiklik olması durumunda 444 25 25 Telefon Şubemiz, Şubelerimiz ya da Akbank Direkt İnternet üzerinden bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm şikayet, öneri ve istekleriniz için www.akbank.com internet sitemizde yer alan “Bize Ulaşın” formunu kullanabilirsiniz. Saygılarımızla Akbank
Akbank artı hesap açıldığı takdirde taksitli olarak sıfır faizle 3 gün içerisinde çekim yapabileceği bilgisi vererek artı hesap açtırmıştır. Ancak sistemde tutar 1,36 olarak gözüküyor. Daha sonra müşteri temsilcisi başka biri 3 gün için mi dediğimde öyle olmaz dedi. Yine girdim 1,36 olarak gözüküyor. Daha sonra tekrar aradım son on gün diyorlar 3 güm için alınmaz diyorlar. Böyle bir kampanya yoksa neden varmış gibi bilgi veriliyor. Konu hakkında gerekli incelemelerin yapılmasını rica ederim.