Akbank Paramı Bir An Önce İade Et.
1.006görüntülemeŞikayetime yaklaşık 2 saat içinde cevap verdiğiniz ve şikayetten yaklaşık 3 saat sonra da ücreti hesabıma iade ettiniz. Bunun için öncelikle Şikayetvar'a ve Akbank'ın şikayet çözüm sorumlusuna teşekkür ediyorum
3 saat gibi kısa bir sürede sorunumu çözdüler. Çözümden sorumlu arkadaşlara teşekkür ederim.
23 Haziran 2022 tarihinde ucuzabilet.com ® üzerinden Hannover/Elazığ arası 6 kişilik uçak bileti için Akbank hesap kartı üzerinden 31,500 TL civarında bir ödeme yaptım. Teknik bir sebeple es tur ücreti hesabımdan kesti ama biletleri vermedi. Sonra parayı aynı anda Akbank'a iade etti. Akbank 2 gündür görüşmelerime rağmen bu parayı bir türlü hesabıma geri iade etmiyor. Bugün geri iade olur dedi bir temsilci, diğeri en geç yarın dedi. Üçüncüsü üç güne dedi. 23 haziranda görüştüğüm en az 5 müşteri temsilcisi oldu. 3. SÜ hariç diğerlerinin problem çözdüğü yok. 2. Görüştüğüm temsilci problemi çözmek için beni sesli yanıt sistemine yönlendirdi. Sesli yanıt sistemi alakasız bir şekilde benden yeni şifre oluşturmaya yönlendirip kapattı. Sizden ricam paramı iade edin. Sizinle çalıştığım için ilk defa bu kadar pişmanım.