Akbank Para İade Talebi

16 Mart

4 gün önce Akbank'tan Denizbank ® müşterisi olan birine EFT yaptım yalnız isimde bir harf yanlışlık oldu. Para karşı tarafa gitmedi. Akbank'ı aradım paranız havuzda beklemede iade talebi alalım 2 3 gün içerisinde hesabınızda olur hala aynı hikayeyi anlatıyorlar. Karşı bankaya yönlendiriyorlar onlarda bankanızla irtibata geçin dediler. Sonra Akbank 908 40 30 referans kodunu bana verdi. Başka bir şey yapmadı. Yani ilgilenmiyorlar. Boş yere attığım para yandı lütfen biraz ilgi gösterin.

18 Mart 21:23

Akbank ile çalışıyorum. İş yerim var aylık 100.000 gelir var. Bankaya ayda 250.000 giriş çıkış yapıyorum ticari olarak. Ama banka bana verdiği limit 10.000 ticari kredi kartı iş hayatımda bu limit yetersiz lütfen arttırmak istiyorum kart limitini. İlgilenin müşterilerinizi memnun etmeniz gerekirken olumsuz davranıyorsunuz sokaktan geçenlere 50.000 TL kart veriliyor iş yerimiz gelirimiz var hesapta hep nakit bulunuyor ama karşılık göremiyoruz

Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 18 sa 52 dk
Akbank Logo
16 Mart 12:22

Akbank Yanlış Para Gönderme İadesi

26 Temmuz

Arkadaşımın hesabına para göndermiştim. Hesabı bloke olduğu için para gitmemiş. Geri banka hesabıma geri gelmedi. Geri gönderilecek diye mesaj gelmiş. Arkadaşıma birkaç kere de yanlış isim yazarak para göndermişim. Onlar da hala geri gelmedi. Hesabıma bekliyorum. 24 saat oldu.

Akbank Minimum Ödeme Tutarı Yanlış Hesaplama

02 Temmuz

Minimum ödeme tutarı yanlış hesaplama. 6336,51 TL olan dönem borcumun minimum ödeme %20 'si 2534,61 TL olarak hesaplanmış düzeltilmesini talep ediyorum. Bir bankanın müşteri hizmetlerini düşünün ki X rakamım %20 sini hesaplayamıyorlar, bununla kalmayıp sorunumu çözmeyip telefonu suratıma kapatıyorla...

Akbank EFT Dönüşümü Dönüşümü Sağlamaması

08 Haziran

23 Mayıs'ta yanlış isimle EFT yaptığım para hala hesabıma geçmedi.Birkaç arkadaşımdan olumsuz şeyler duymuştum ancak bu kadar ciddi bir olumsuzlukla karşılaşacağımı tahmin etmemiştim. Gerçekten güven verici bir banka değilsiniz.

Akbank Para İade Sorunsalı

07 Haziran

Akbank hesabına para gönderdim karşı tarafın soy ismi yanlış olmuş parayı tekrar göndermiyorlar. Arıyorum sadece oyalıyorlar. Net kararım bundan sonra Akbank hesabından para isteyene dahi göndermem. Bundan dolayı zaten kullanmadığım bir banka.

Akbank EFT Nin Geri İadesi

23 Mayıs

İyi günler Akbank birinin hesabına para gönderdim ama isim yanlış IBAN doğru iade talebi oluşturdum Akbank ı aradım kendi bankamı aradım param iade olmadı EFT sorgu no 790805805 iade talebi sorgu no 790820567 hesabıma acil paranın iadesini istiyoruz

0 Yorum

Cevaplandı